fbpx

SERVICE FLASH A - WRC 2

Ημερομηνία: 9/9/2022
Μέρα: 2
Flash N°: 11B
Σερβις: Α (Λαμία)


#20 Andreas MIKKELSEN / Torstein ERIKSEN 

«Η σημερινή μέρα ήταν πολύ καλή για εμάς. Δεν έχουμε να διεκδικήσουμε κάτι, και για αυτό οδηγήσαμε προσπαθώντας να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό. Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα κύλησαν καλά. Χθες χάσαμε 10 λεπτά, και είναι θετικό ότι μπορέσαμε να συνεχίσουμε στον αγώνα και να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

#21 Yohan ROSSEL / Valentin SARREAUD 

«Δε θα μπορούσα να πω ότι ήταν η τέλεια μέρα για εμάς. Δεν έχω αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Θα χρειαστεί να δουλέψουμε πάνω στο στήσιμό του. Θα αλλάξουμε τις αναρτήσεις και τις ρυθμίσεις στο πίσω διαφορικό».

#22 Teemu SUNINEN / Mikko MARKKULA

«Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και να προσπαθήσω να βελτιώσω το αυτοκίνητο. Κάτι που έχω καταφέρει στους τελευταίους αγώνες. Εδώ αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Όταν το έδαφος είναι μαλακό έχουμε καλό ρυθμό, αλλά στα σκληρά κομμάτια χάνουμε χρόνο».

#23 Nikolay GRYAZIN Konstantin / ALEKSANDROV 

«Ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα και μεγάλη μέρα. Για αυτό και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Σε κάποια σημεία γλιστρούσε πολύ, αλλά αυτό είναι κάτι που αντιμετώπισαν όλοι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η αυριανή ημέρα, ίσως να μη γλιστράει τόσο πολύ».

#24 Eyvid BRYNILDSEN/ Roger EILERTSEN

«Πάντα απολαμβάνω την Ελλάδα, και σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς. Οι ειδικές ήταν δύσκολες. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν ένα κλατάρισμα στην 3η ειδική. Ανεβάσαμε το ρυθμό μας και αύριο θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο βάθρο».

#26 Christopher INGRAM / Craig DREW 

«Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη. Χτυπήσαμε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε μία ε.δ. και χάσαμε περίπου τέσσερα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μπορούμε να κερδίσουμε κάποιες θέσεις, αφού οι χρόνοι μας ήταν ανταγωνιστικοί».

#27 Bruno BULACIA / Marc MARTI 

«Ήταν μια καλή μέρα. Είχα καλή αίσθηση στο αυτοκίνητο, και όλα πήγαν καλά. Αύριο θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό, αλλά ο στόχος μας παραμένει να τερματίσουμε τον αγώνα».

#28 Georg LINNAMÄE / James MORGAN 

«Ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική ημέρα. Στην 1η Ε.Δ.. είχαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να το φτιάξουμε στο tyre fitting zone. Στο δεύτερο μισό τα πήγαμε λίγο καλύτερα, αλλά γενικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά και χειρότερα… Αύριο θα έχουμε την ίδια προσέγγιση. Θα προσπαθήσω να είμαι προσεκτικός, αφού είναι πολύ εύκολο να κάνεις ένα λάθος ή να πάθεις ένα κλατάρισμα».

#29 Fabrizio ZALDIVAR / Marcelo DER OHANNESIAN 

«Ήταν μια μεγάλη μέρα, αλλά καλή για εμάς. Είχαμε ένα κλατάρισμα, αλλά μόνο αυτό. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει».

#30 Gaurav GILL / Gabriel MORALES 

«Ολοκληρώσαμε τη μέρα, αλλά όχι όπως θέλαμε. Είχαμε πολλά προβλήματα και δεν κάναμε ούτε μία ειδική χωρίς να αντιμετωπίσουμε κάποιο. Είχε τόσο πολλή σκόνη κάποιες στιγμές, που έπρεπε να σταματήσουμε! Επίσης, είχαμε ένα κλατάρισμα, ενώ στράβωσε και ένας πίσω σύνδεσμος. Ακόμα απομένουν δύο μέρες και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας».

#31 Gregoire MUNSTER / Louis LOUKA

«Χθες είχαμε ένα πρόβλημα, αλλά σήμερα είναι όλα εντάξει. Κάνουμε τα χιλιόμετρα που θέλουμε και αποκτούμε εμπειρία. Βλέπετε, δεν οδηγούμε και τόσο συχνά σε τέτοιες επιφάνειες. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το set-up του αυτοκινήτου, την αίσθηση πίσω από το τιμόνι του και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο χώμα. Και τότε ίσως να πλησιάσουμε τους χρόνους των πρώτων».

#32 Martin PROKOP / Michal ERNST 

«Σήμερα ήταν μια μεγάλη, αλλά καλή μέρα. Έμοιαζε με μέρα του Dakar! Συνέχεια μέσα στο αυτοκίνητο! Όμως, οι ειδικές ήταν πάρα πολύ ωραίες. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο και την επίδοσή μας. Ο κινητήρας μας δεν αποδίδει και τόσο καλά στις υψηλές θερμοκρασίες. Όμως, το πλαίσιό του είναι εξαιρετικό».

#35 Armin KREMER / Timo GOTTSCHALK 

«Δεν ήταν και τόσο άσχημα σήμερα. Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα με τα φρένα, όπως και ένα κλατάρισμα στην 4η ειδική. Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια ταχύτητα. Και θα δούμε τι θα συμβεί».

#36 Jorge MARTÍNEZ / Alberto ÁLVAREZ NICHOLSON 

«Ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε έναν καλό και ασφαλή ρυθμό. Κάναμε πολλές ειδικές χωρίς ενδιάμεσο σέρβις, για αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαμε ως εδώ χωρίς πρόβλημα. Αύριο θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε λίγο παραπάνω, έχοντας πάντα ως στόχο να τερματίσουμε τον αγώνα».

#37 Jean-Michel RAOUX / Laurent MAGAT 

«Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι εξαιρετικά επίπονο για το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Έτσι, προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε κάθε ειδική, για αυτό και είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ. Χάσαμε αρκετό χρόνο στην τελευταία ειδική, λόγω της σκόνης».

#38 Jonathan RIEU / Jules ESCARTEFIGUE 

«Πάρα πολύ μεγάλη μέρα, αλλά πραγματικά την απόλαυσα. Το πρωί θα επιτεθούμε από την 1η ειδική».

#39 Frédéric ROSATI / Loris PASCUAD 

«Ήταν δύσκολη μέρα, σε σκληρές επιφάνειες και με πολλή σκόνη. Δύσκολες, αλλά ιστορικές-μυθικές ειδικές. Αύριο θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θα δούμε». 

#40 Fabrizio ARENGI / Massimiliano BOSI 

«Είχαμε πολλά προβλήματα. Δε μου άρεσε το στήσιμο του αυτοκινήτου το πρωί, το επισκευάσαμε, αλλά δύο ειδικές αργότερα είχαμε πρόβλημα με τα φρένα. Το επισκευάσαμε και αυτό, αλλά δεχθήκαμε 50 δλ. ποινή διότι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το συμπλέκτη. Σίγουρα, ήταν μια δύσκολη μέρα. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα, διότι θα έχουμε σέρβις μετά τις τρεις πρώτες ειδικές και στόχος μας είναι να μαζέψουμε βαθμούς για το WRC Masters».

#41 Eduardo CASTRO / Fernando MUSSANO 

«Το πρωί δεν ήταν και τόσο καλά, αλλά το απόγευμα ήταν καλύτερα. Το χώμα είναι πολύ σκληρό και είμαι ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο. Αύριο η κατάσταση θα είναι παρόμοια».

#43 Carlo COVI / Michela LORIGIOLA 

«Ήταν μια μεγάλη μέρα, που αποτέλεσε πρόκληση για όλους. Οι ειδικές ήταν απίστευτες. Κάποιες ήταν σκληρές, κάποιες μαλακές, άλλες γρήγορες ή πολύ αργές. Ουσιαστικά συναντήσαμε τα πάντα! Ήταν πολύ ωραίες. Αύριο θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

#45 Diogo SALVI / Hugo MAGALHAES 

«Είναι ένας μεγάλος αγώνας, και προσπαθώ να έχω έναν καλό ρυθμό. Κάποια κομμάτια ήταν πολύ σκληρά, αλλά και έτσι ο αγώνας είναι πολύ ωραίος. Το πλάνο είναι να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος για αύριο».

#46 Miguel DÍAZ ABOITIZ / Jordi HEREU 

“Είμαστε εδώ, και αυτό είναι πολύ καλό. Το πλάνο μας για αύριο, αλλά και γενικότερα, είναι να τερματίσουμε».

#47 Γιώργος ΚΕΧΑΓΙΑΣ / Δημήτρης ΣΑΪΝΗΣ 

«Ωραία ήταν, μια χαρά - αφού γυρίσαμε εδώ όλα καλά. Αύριο το πλάνο μας θα είναι όπως σήμερα, να ξεκινήσουμε καλά. Από εκεί και πέρα, θα δείξει τι θα γίνει στην πορεία. 

#48 Παναγιώτης ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ / Χρήστος ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ

Τούμπαραν και εγκατέλειψαν στην 7η Ε.Δ.

#49 Λάμπρος  ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ / Νίκος ΖΑΚΧΑΙΟΣ 

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί φτάσαμε στη Λαμία χωρίς να έχει το αυτοκίνητο μια γρατζουνιά, ούτε ένα λάστιχο και ούτε κάποιο πρόβλημα. Οι χρόνοι μας όμως χειροτέρευαν ειδική με ειδική. Η απραξία και ο τραυματισμός που είχα συνέβαλαν σε αυτό. Δεν έχω δυνάμεις, δεν έχω κουράγια. Αν αύριο ξυπνήσουμε και αντέχουμε καλώς, αλλιώς θα κόψουμε ρυθμό να πάμε να τερματίσουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους χορηγούς μας. Πρώτοι είμαστε, άλλωστε, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Έλληνα».

#50 Αλέξανδρος ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ / Ross WHITTOCK 

«Ήταν μια νέα εμπειρία για εμάς, είναι η πρώτη φορά που τρέχουμε σε αγώνα του WRC, νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας και πιστεύω πως τις επόμενες δύο μέρες θα πάμε πολύ καλύτερα. Θα πιέσουμε περισσότερο, είναι άλλωστε ειδικές που γνωρίζουμε καλύτερα».

#51 Χρυσόστομος ΚΑΡΕΛΛΗΣ / Λεωνίδας Μαχαίρας 

«Τέλος καλό, όλα καλά. Μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ δύσκολη μέρα, που για εμάς δεν ξεκίνησε καλά, λόγω των ελαστικών και κάποιων προβλημάτων που είχαμε με το αυτοκίνητο, αλλά όλα καλά. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα, στα μέρη μας είναι πιο φιλόξενα τα χώματα, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα για μας».

#53 Βασίλειος ΒΕΛΑΝΗΣ / Ιωάννης ΒΕΛΑΝΗΣ 

«Η μέρα ήταν εντάξει, είχαμε κάποια θέματα, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε εδώ».

#55 János PUSKÁDI / Barnabás GÓDOR 

«Είναι ένα πραγματικό Ράλλυ Ακρόπολις. Με σκόνη, ζέστη, ήλιο, πολύ κόσμο. Ήταν ονειρικό! Η ταχύτητά μας δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτήν των οδηγών στις πρώτες θέσεις. Μας αρέσει το αυτοκίνητό μας, το προσέχουμε και θέλουμε να το φέρουμε πίσω την Κυριακή».

#57 Διονύσης ΣΠΑΝΟΣ / Σωτήριος ΓΚΟΤΟΒΟΣ 

«Σχετικά καλή ήταν η μέρα για εμάς. Ενώ είχαμε προσπαθήσει να πιάσουμε έναν καλό ρυθμό, η τελευταία ειδική είχε πολλή σκόνη και έπεσε το σκοτάδι, με αποτέλεσμα αυτό να μας στενοχωρήσει ιδιαίτερα. Αύριο θέλουμε να πάμε πιο γρήγορα, αφού περάσαμε την πρώτη δύσκολη μέρα».

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software