fbpx

SERVICE FLASH A - ALL ENTRIES

Ημερομηνία: 9/9/2022
Μέρα: 2
Flash N°: 11C
Σερβις: A (Λαμία)


 

#59 Jon ARMSTRONG / Brian HOY 

«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Δύσκολο ράλλυ. Είχαμε τρία κλαταρίσματα. Το τελευταίο λάστιχο το αλλάξαμε μέσα στην ειδική. Αλλά ήταν εντάξει, δεν κάναμε χρήση του superally. Χάσαμε πολύ χρόνο, αλλά βρισκόμαστε ακόμη στη μάχη του Πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

#60 Robert VIRVES / Julia THULIN 

«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Προφανώς γνωρίζαμε πως οι ειδικές ήταν σκληρές. Αλλά ακόμα και στην προσπάθεια να οδηγήσουμε στρωτά είχαμε κλατάρισμα στην πρώτη κιόλας ειδική. Θα προσπαθήσω να φερθώ ιδιαίτερα έξυπνα και πιστεύω πως θα επωφεληθούμε. Αύριο θα διατηρήσω σταθερό ρυθμό».

#62 William CREIGHTON / Liam REGAN

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχαμε ένα κλατάρισμα το πρωί. Αλλά είναι ένα μακρύ και σκληρό ράλλυ. Είναι δύσκολο να βρεις τον σωστό ρυθμό. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας».

#63 McRae KIMATHI / Mwangi KIONI 

«Είχαμε κάποια θέματα με το σύστημα διεύθυνσης, αλλά είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καθαρά περάσματα και να τερματίσουμε το ράλλυ».

#64 Diego DOMINGUEZ / Rogelio PEÑATE 

«Ήταν μια μεγάλη μέρα, εξαντλητική, και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι η πρώτη φορά που ανταγωνιζόμαστε τους οδηγούς του JWRC. Eίχαμε ένα κλατάρισμα την πρώτη μέρα. Αλλάξαμε το set-up μέσα στη μέρα και μείναμε έκπληκτοι με τους χρόνους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την αυριανή μέρα».

#65 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS 

«Προσπαθήσαμε να συνηθίσουμε το αυτοκίνητο. Αλλά κάποιες ειδικές ήταν κόλαση από τις πέτρες. Ευτυχώς, είχαμε μόνο ένα κλατάρισμα στην 3η ειδική. Στους Βωξίτες είχε πολλή σκόνη, αλλά και πέτρες στο δρόμο. Το αυτοκίνητο είναι τέλειο!»

#66 Panagiotis ISMAILOS / Allan HARRYMAN 

«Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε προσεκτικά και όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου μέχρι την ΕΔ Λειβαδιά, όπου είχαμε ένα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Επίσης, στην τελευταία ειδική χάσαμε χρόνο με τη σκόνη, διότι βρεθήκαμε πίσω από ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Αλλά είμαστε εδώ και αύριο θα συνεχίσουμε κανονικά».

#71 Georgios ATHANASOPOULOS / Spyridon BARDAKIS 

«Δύσκολη μέρα. Πρωτόγνωρο για εμάς. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε Ράλλυ Ακρόπολις, αφού μέχρι σήμερα είχα λάβει μέρος μόνο σε αγώνες του εθνικού Πρωταθλήματος. Τα αυλάκια και οι πέτρες καθιστούν τις συνθήκες απίστευτα δύσκολες. Αν αύριο οι συνθήκες είναι καλύτερες, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

#73 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS 

«Σε γενικές γραμμές πήγαν καλά τα πράγματα. Στο Χαρβάτι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα αυλάκια των αυτοκινήτων. Μετά είχαμε και ένα κλατάρισμα, και χάσαμε κι άλλο χρόνο. Όμως, είμαστε εδώ. Αυτό είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε έναν σβέλτο ρυθμό. Ο εφικτός στόχος είναι να κυνηγήσουμε τη 2η θέση στην κατηγορία».

#74 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU 

«H σημερινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Τα αυλάκια που δημιούργησαν τα αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, αλλά και οι πέτρες που άφηναν στο δρόμο έκαναν πολύ δύσκολο το έργο των μικρότερων αυτοκινήτων. Εμείς ευτυχώς καταφέραμε και βγήκαμε αλώβητοι. Αύριο θα οδηγήσουμε στο όριο!»


 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software