fbpx

Finish Flash WRC

Ημερομηνία: 12.09.2021
Ημέρα: 4
Flash N°: 21
Τερματισμός (Λαμία)


1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA

«Ευχαριστήθηκα την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Δεν ήταν ένα τυπικό Ακρόπολις, αφού είχε κρύο και υγρασία, αλλά είμαι χαρούμενος. Έκανα ένα μεγάλο βήμα για το Πρωτάθλημα, αύξησα τη διαφορά. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και νιώθω εξουθενωμένος. Χαίρομαι που τελείωσε. Ήταν ξεκάθαρο το Σάββατο πως ο Kalle και ο Ott βρίσκονταν σε διαφορετικό επίπεδο επίθεσης, και από εκείνη τη στιγμή άφησα κατά μέρους τον εγωισμό μου και αποδέχθηκα πως δεν παλεύω για τη νίκη. Επικεντρώθηκα στη μεγάλη εικόνα του Πρωταθλήματος και πιστεύω πως κάναμε έναν έξυπνο αγώνα».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN

«Θα ήθελα τους 5 βαθμούς της Power Stage, αλλά ο Κalle είχε διαφορετική άποψη. Γενικά είχαμε έναν καλό αγώνα. Πήραμε όσους βαθμούς μπορούσαμε. Μένουν τρία ράλλυ, όλα είναι πιθανά. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μια μεγάλη μάχη για τέσσερις οδηγούς, ακόμα κι αν η πρώτη θέση είναι ρεαλιστικά απρόσιτη. Τουλάχιστον το υπόλοιπο της σεζόν θα έχει ενδιαφέρον».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE

«Είμαστε απογοητευμένοι από την έκβαση του αγώνα. Το Πρωτάθλημα μάλλον το ξεχνάμε και ελπίζουμε σε μία ακόμα νίκη και σε όσα περισσότερα πόντιουμ είναι δυνατόν μέχρι το τέλος της χρονιάς».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN

«Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και ένα πολύ απαιτητικό ράλλυ. Νιώθω καλά για το αποτέλεσμα. Όταν ξεκίνησε η Power Stage, είχα την αίσθηση πως ελαστικά και όλα τα άλλα δούλευαν σωστά, οπότε πίεσα για να πάρω τους επιπλέον βαθμούς. Το Ράλλυ Φινλανδίας θα είναι πολύ δύσκολο φέτος, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Θα δώσουμε καλές μάχες με τα Hyundai».

OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA

«Έπειτα από έναν απαιτητικό αγώνα, είναι καλό που φεύγουμε με τη δεύτερη θέση και με ένα ακόμα podium. Δεν είχαμε το ευκολότερο ράλλυ, αλλά δουλέψαμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Ο Kalle ήταν επικεφαλής εξαρχής, οπότε έπρεπε να διασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση. Πήραμε κάποιες θαρραλέες αποφάσεις στην επιλογή ελαστικών, που ήταν δυνατές λόγω της μετεωρολογικής μας ομάδας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την εξαιρετική δουλειά. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, αλλά καταφέραμε ό,τι μπορούσαμε με τη δεύτερη θέση».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON

«Ανυπομονούσα για τη μάχη με τον Adrien, αλλά δυστυχώς αντιμετώπισε κάποια προβλήματα. Δεν πιέσαμε σήμερα, δεν είχαμε το ρυθμό για να διεκδικήσουμε βαθμούς στην Power Stage. Δεν παλέψαμε για κάτι. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τίποτα, μόνο να χάσουμε. Ήταν η πιο βαρετή μέρα της ζωής μου. Η 5η θέση ήταν, ωστόσο, καλό αποτέλεσμα».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA

«Τερμάτισα τέταρτος, δεν είναι τέλεια, απλά εντάξει. Οι συνθήκες ήταν πραγματικά δύσκολες και το ίδιο ισχύει και για τις αναγνωρίσεις».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL

«Είναι κρίμα που χάσαμε την πέμπτη θέση, αλλά παραμένω θετικός. Δεν ξεχνώ πως ο ρυθμός στην αρχή και στο τέλος του ράλλυ ήταν διαφορετικός: Βλέποντας τον σημερινό μου ρυθμό, μπορώ να είμαι ευχαριστημένος. Έμαθα πολλά σε αυτό το ράλλυ».

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FREDERIC MICLOTTE

«Ήταν ένας τέλειος αγώνας. Οι θεατές είχαν κατακλύσει τις ειδικές. Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα. Όλα πήγαν καλά, το διασκεδάσαμε»

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software