fbpx

COVID-19

Διαβάστε προσεκτικά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πανδημία Covid-19 που θα εφαρμοστεί στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία στα ελληνικά:

ΛΕΞΙΚΟ

High-Density Areas (ΗD) - κόκκινες περιοχές:

Θα σημανθούν με κόκκινες πινακίδες με την αναγραφή High-Density. Πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές θα έχουν ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι, οι οποίοι θα έχουν στείλει στην οργάνωση PCR τεστ 96 ωρών, πριν από την ημέρα που θα θελήσουν να μπουν στο Rally HQ, τον Τεχνικό έλεγχο, το κεντρικό γραφείο Τύπου και την περιοχή των ομάδων. Το PCR τεστ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων διαπιστεύσεων θα φορούν χαρακτηριστικό βραχιόλι, που θα πρέπει να είναι πάντα ευδιάκριτο.

Low-Density Areas (LD) - πράσινες περιοχές:

Θα σημανθούν με πράσινες πινακίδες με την αναγραφή Low-Density. Πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές θα έχουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Attendees 1: Όσοι έχουν δικαίωμα να κινούνται στις κόκκινες περιοχές.
Attendees 2: Όσοι έχουν δικαίωμα να κινούνται στις πράσινες περιοχές.

SERVICE PARK

To Service Park χωρίζεται σε High-Density (Κόκκινες ταμπέλες) και σε Low-Density (Πράσινες ταμπέλες) περιοχές.

Κόκκινες περιοχές στο Service Park θεωρούνται το Rally HQ, οι περιοχές όπου θα βρίσκονται οι ομάδες, ο τεχνικός έλεγχος, το κεντρικό Γραφείο Τύπου και o μισός χώρος των Media Zones.

Πράσινες περιοχές θεωρούνται ο διάδρομος πρόσβασης, όπως και ο χώρος των θεατών.

Απαγορεύεται η μετακίνηση μεταξύ των δύο περιοχών.

Διαδικασία Διαπίστευσης

Ο εκπρόσωπος κάθε ομάδας, χορηγού κλπ. θα πρέπει να συμπληρώσει:

  • την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στο ακόλουθο link

  • το excel που ζητά η Παγκόσμια Ομοσπονδία (Attendee 1 ή Attendee 2) και να το στείλει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μόνο αν έχει Attendee 1 στη λίστα του

  • υπογράψει το Stakeholder Commitment (Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε)

  • κάθε μέλος της «ομάδας» του θα πρέπει να υπογράψει το Attendee Commitment (τελευταία σελίδα του Stakeholder Commitment)

O εκπρόσωπος της «ομάδας» η οποία στη σύνθεσή της έχει Attendee 1 πρέπει να συγκεντρώσει τα PCR τεστ και να τα αποστείλει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τους Attendee 2 θα πρέπει να αποστείλει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις βεβαιώσεις εμβολιασμού ή νόσησης.

Όλα τα πάσα είναι προσωπικά και δεν επιτρέπεται η μεταβίβασή τους.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software