fbpx

COSMOTE 5G Athens Stage

Η COSMOTE 5G Athens Stage αποτελεί ένα από τα πλέον εντυπωσιακά εγχειρήματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο αγώνας θα «περάσει» μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας, σε ένα μοναδικό σκηνικό που θα προβάλλει μια… άλλη Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Η COSMOTE 5G Athens Stage θα διεξαχθεί αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάτω από την Ακρόπολη, και με μήκος περίπου 1 χλμ. θα «κυκλώσει» την Πλατεία Συντάγματος, περνώντας από κάποιους από τους μεγαλύτερος δρόμους της Αθήνας!


Πατήστε εδώ για το πλάνο της COSMOTE 5G Athens Stage

Πρόγραμμα

15:15 – 17:00
• 2 αναγνωριστικά περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων από την COSMOTE 5G Athens Stage - με ανώτερη ταχύτητα τα 50 χλμ./ώρα. Η σειρά των διελεύσεων θα είναι ελεύθερη.

17:20
• Είσοδος του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου σε καθεστώς parc fermé (περιφραγμένος χώρος), 10’ πριν από την εκκίνησή του.

17:30
• Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκκινήσει στις 17:30 από τη ράμπα της Τελετής Εκκίνησης στην Ακρόπολη. Ακολουθώντας τη διαδρομή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι - Προπυλαίων - Καβαλλότι – Μισαραλιώτου – Συγγρού και Λ. Αμαλίας, θα εισέλθουν σε καθεστώς parc fermé (περιφραγμένος χώρος) στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Όλγας.
• Στη διαδρομή μήκους περίπου 380 μ. μεταξύ της εξόδου του parc fermé και της αφετηρίας της COSMOTE 5G Athens Stage, θα επιτρέπεται το ζέσταμα των ελαστικών και των μηχανικών μερών των αυτοκινήτων.

18:00
• Εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου στην COSMOTE 5G Athens Stage και τερματισμός του μετά από 1,5 γύρο, εντός της πλατείας Συντάγματος
• Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στη Πλατεία Συντάγματος, σε καθεστώς parc fermé.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software