fbpx

SS15 Flash

Ημερομηνία: 12.09.2021
Ημέρα: 4
Flash N°: 20
Ειδική διαδρομή: 15 (Ταρζάν 2 WOLF Power Stage)
Μήκος: 12,68 χλμ.
Καιρός: 26°C
Συνθήκες οδοστρώματος: Νωπό χώμα


1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA

«Πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν να διατηρήσουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα, και μάλιστα αυξήσαμε τη διαφορά. Δεν ήταν εύκολο ράλλυ, οι συνθήκες άλλαζαν συνεχώς. Αλλά κάναμε καλή δουλειά».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN

«Αισθανόμουν καλά με το αυτοκίνητο σε ολόκληρο τον αγώνα. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE

«Πάντα προσπαθώ να δίνω τα πάντα, ακόμα και σε αυτό τον αγώνα δεν παραδοθήκαμε, παλέψαμε, αλλά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN

«Όλα πήγαν καλά και μπορέσαμε να πιέσουμε. Όλη η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τέλειο αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο σε ένα τόσο σκληρό ράλλυ, όπως το Ακρόπολις».

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA

«Είχαμε κάποια προβλήματα, είμαστε πολύ πολύ τυχεροί. Χάρη στη μετεωρολογική μας ομάδα, κάναμε τη σωστή επιλογή ελαστικών και βρεθήκαμε μπροστά από τον Ogier. Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON

«Ήλπιζα σε κάτι παραπάνω. Προσπάθησα, ευχαριστήθηκα τη μάχη με τον Adrien, αλλά η διαφορά αυξήθηκε και δεν είχε νόημα να πάρω παραπάνω ρίσκο».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA

«Οι σημειώσεις δεν ήταν καλές, δε βρήκα ποτέ ρυθμό. Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL

«Κάναμε ένα τετ-α-κε, χάσαμε χρόνο. Τουλάχιστον προσπάθησα πολύ και πίεσα».

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FREDERIC MICLOTTE

«Ήταν διασκεδαστικό, τόσο πολλοί θεατές, και μόνο γι’ αυτούς άξιζε που ήρθαμε. Περάσαμε φανταστικά, ένα τέλειο Σαββατοκύριακο».

ΣΧΟΛΙΑ

Ο Kalle Rovanpera είναι ο μεγάλος νικητής του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Ο 21χρονος Φινλανδός είναι ο νεότερος νικητής στην ιστορία του ελληνικού αγώνα. Ήταν επίσης ο ταχύτερος στην Power Stage, κατακτώντας το μέγιστο των 30 βαθμών. Ο Ott Tanak ήταν δεύτερος της γενικής κατάταξης και ο Sebastien Ogier τρίτος. Ο Andreas Mikkelsen κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία WRC2.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software