fbpx

Finish Flash WRC 2

Ημερομηνία: 12.09.2021
Ημέρα: 4
Flash N°: 21B
Τερματισμός (Λαμία)


20 ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON

«Πλέον, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι πιθανότητές μας για την κατάκτηση του τίτλου. Το αυτοκίνητο ήταν τέλειο όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα. Κινηθήκαμε έξυπνα και γρήγορα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νίκη, αλλά και με το αποτέλεσμα για την ομάδα».

21 MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN

«Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ελλάδα και στο Ακρόπολις. Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς. Δε φεύγουμε με το καλύτερο συναίσθημα, αλλά σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος που το Ακρόπολις επέστρεψε στο WRC. Η παρουσία των θεατών στις ειδικές ήταν τεράστια. Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε κάποια προβλήματα την Παρασκευή, το σπασμένο διαφορικό και μία έξοδο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσουμε κάποια μηχανικά μέρη που προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Για αυτό και χρειαστήκαμε επιπλέον χρόνο στο σέρβις για να επισκευάσουμε το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα μας ταλαιπώρησε και σήμερα».

22 MARCO BULACIA/MARCELO DER OHANNESIAN

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Σήμερα ο Andreas (Mikkelsen) ήταν ταχύτερος, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι κινηθήκαμε σε γρήγορο ρυθμό. Είμαστε ικανοποιημένοι που φέραμε το αυτοκίνητο πίσω, χωρίς να έχουμε το παραμικρό πρόβλημα».

23 NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV

«Ακόμα έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Είναι σημαντικό ότι είμαστε στον τερματισμό χωρίς προβλήματα. Ο αγώνας ήταν ωραίος, αλλά όχι ακριβώς όπως τον περιμέναμε λόγω των καιρικών συνθηκών. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε».

25 MARTIN PROKOP/MICHAL ERNST

«Αισθάνομαι καλά. Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός για εμάς. Σίγουρα μας έκαναν εντύπωση οι καιρικές συνθήκες, αφού ήταν τελείως διαφορετικές σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει. Τελικά, στον αγώνα δε μας δυσκόλεψαν τόσο πολύ, σε αντίθεση με τις ειδικές που είναι τεχνικές και απαιτητικές. Σίγουρα το διασκεδάσαμε και το ευχαριστηθήκαμε».

26 SEAN JOHNSTON/ALEX KIHURANI

«Είναι ένας απίστευτος αγώνας. Έπειτα από καταστροφικούς αγώνες, το γεγονός ότι καταφέραμε να τερματίσουμε σε ένα τόσο σπουδαίο και απαιτητικό ράλλυ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χάσαμε την πέμπτη θέση λόγω της αδιαθεσίας μου χθες, αφού δεν απέδωσα όπως θα μπορούσα. Βέβαια, το γεγονός ότι σήμερα ήμουν ταχύτερος από τον Martin Prokop σίγουρα μου προκαλεί ικανοποίηση. Ανυπομονώ να επιστρέψω του χρόνου».

27 GEORG LINNAMÄE/JAMES MORGAN

«Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι στον τερματισμό. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αποφύγαμε τα προβλήματα κα προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο στις σκληρές ειδικές. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, χθες θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και θα θέλαμε να είμαστε στη μάχη με τον Gryazin για την τέταρτη θέση».

29 LEONID URLICHICH/TOM WOODBURN

«Νιώθω ότι δεν ήταν αρκετό! Θέλω κι άλλο! Μου άρεσε πάρα πολύ ο αγώνας! Οι ειδικές δεν ήταν τόσο δύσκολες όσο περίμενα. Είναι κρίμα που η χθεσινή ειδική ακυρώθηκε, γιατί ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος εδώ έχει τεράστιο πάθος για τους αγώνες ράλλυ και μας άρεσε η ατμόσφαιρα. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Rally2 είναι εξαιρετικά γρήγορα και σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε εδώ».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ και εδώ

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software