fbpx

Service Flash A WRC 2

Ημερομηνία: 10.09.2021
Ημέρα: 2
Flash N°: 9Α
Σέρβις: Α (Λαμία)


 2          ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON

«Σήμερα ήταν δύσκολα. Οδηγούμε καλά. Αύριο θέλουμε να προφυλάξουμε ελαστικά και αυτοκίνητο όπως σήμερα. Είμαστε ασφαλείς μετά την εγκατάλειψη του Mads [Ostberg], αν και είναι λυπηρό που εγκατέλειψε. Σίγουρα θα προσπαθήσω να κερδίσω. Φύλαξα τα μαλακά ελαστικά, και τώρα είμαστε σε καλή θέση. Αύριο θα ακολουθήσουμε την ίδια στρατηγική, χωρίς να πάρουμε ρίσκο».

 21        MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 5 με πρόβλημα στη μετάδοση.

 22        MARCO BULACIA/MARCELO DER OHANNESIAN

«Κάναμε καλή αρχή και οφείλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γατί η ομάδα παλεύει για το πρωτάθλημα. Το αυτοκίνητο ήταν καλά στημένο, και η δυσκολότερη ειδική για μένα ήταν η ΕΔ 5, λόγω της πρόσφυσης που άλλαζε διαρκώς».

 23        NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV

«Ήταν απαιτητικά, έχουμε ένα νέο αυτοκίνητο και πρέπει να γράψουμε χιλιομέτρα. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς δουλεύει. Αύριο θα είναι λίγο πολύ το ίδιο».

 25        MARTIN PROKOP/MICHAL ERNST

«Είχαμε δύο κλαταρίσματα στις ΕΔ 2 και 3 και χάσαμε πολύ χρόνο. Έπειτα από αυτό μειώσαμε ρυθμό για να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο».

 26        SEAN JOHNSTON/ALEX KIHURANI

«Είχαμε μόνο ένα εμπρός αριστερό κλατάρισμα στην ΕΔ 3. Ύστερα από δύο καταστροφικούς αγώνες πρέπει να τερματίσουμε. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Μου αρέσουν πολύ οι ειδικές - κυρίως η Ελάτεια ήταν μία από τις πιο απολαυστικές που έχω οδηγήσει, σίγουρα η καλύτερη του 2021».

 27        GEORG LINNAMÄE/JAMES MORGAN

«Σήμερα ήταν δύσκολα. Στη δεύτερη ειδική είχαμε κλατάρισμα. Έχουμε νέο αυτοκίνητο και προσπαθούμε να το μάθουμε. Αύριο θα διατηρήσουμε την ίδια στρατηγική, χωρίς ρίσκο. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε έξυπνοι, γιατί πολλά μπορούν να πάνε στραβά».

29        LEONID URLICHICH/TOM WOODBURN

«Είναι η πρώτη μου φορά με τετρακίνητο υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη εμπειρία. Οι χρόνοι των κορυφαίων οδηγών είναι καταπληκτικοί, αλλά είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι εμπειρία και διασκέδαση. Δεν είχαμε σημαντικά προβλήματα, πέρα από δύο ελαστικά που έχασαν αέρα σε απλές».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software