fbpx

Service Flash A WRC

Ημερομηνία: 10.09.2021
Ημέρα: 2
Flash N°: 9
Σέρβις: Α (Λαμία)


 1          SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την τρίτη θέση την πρώτη μέρα του αγώνα. Πρέπει να συγκεντρωθώ στην οδήγηση. Είμαστε σε καλή θέση στο Πρωτάθλημα, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Είχα καλή αίσθηση του αυτοκινήτου όλη μέρα. Αν είναι και αύριο έτσι, θα προσπαθήσω να πιέσω. Αλλά αν πρέπει να πάρουμε ρίσκο, δε θα το προσπαθήσω».

33        ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN

«Είχαμε πρόβλημα με το κιβώτιο - το paddle ταχυτήτων δε δούλευε, επέλεγε μεγαλύτερη, αλλά όχι μικρότερη σχέση. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, η ομάδα δούλεψε σκληρά να βρει μια λύση, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά σε αυτή την κατάσταση. Είμαι ανακουφισμένος που επιστρέψαμε - με το super rally θα χάναμε χρόνο. Καταφέραμε να έρθουμε πίσω. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επισκευάσουμε το αυτοκίνητο και να συνεχίσουμε αύριο».

 11        THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE

«Σήμερα ήμουν περισσότερο μηχανικός παρά οδηγός. Ήταν η χειρότερη ειδική να μείνεις χωρίς υδραυλικό τιμόνι. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Επιδιορθώσαμε ουσιαστικά το πρόβλημα στη ζώνη αλλαγής ελαστικών, αλλά έπρεπε να συμπληρώνουμε συνέχεια υγρά. Χρησιμοποιήσαμε ό,τι υγρό είχαμε διαθέσιμο. Χάσαμε 6 λεπτά, αλλά αν κάνεις τους υπολογισμούς έχουμε βάσιμες ελπίδες για την έβδομη ή την έκτη θέση, αν συμβεί κάτι μπροστά μας».

 69       KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN

«Δεν περίμενα κάτι συγκεκριμένο πριν από τον αγώνα. Αλλά ήταν καλή μέρα και, μετά το πρόβλημα του Elfyn, είχαμε “καθάρισμα” και δύσκολες ειδικές, αλλά πήγε καλά. Σήμερα με τις πιο στεγνές ειδικές ήταν όπως το περίμενα. Οι Άγιοι Θεόδωροι ήταν πολύ σκληρή ειδική, έπρεπε να προσέξεις το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Φέτος υπάρχουν πολλές μη επαναλαμβανόμενες ειδικές, δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία, πρέπει να ξέρεις πού θα πιέσεις. Οι αναγνωρίσεις των αυριανών ειδικών ήταν δύσκολες, σχεδόν στην ομίχλη, με πολλή λάσπη, ήταν δύσκολο να γράψεις σημειώσεις. Θα είναι διαφορετικές αύριο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν στεγνώσει».

 8         OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε αυτοπεποίθηση ολόκληρη τη μέρα. Δοκιμάσαμε να πιέσουμε τα Toyota, αλλά αύριο πρέπει να βελτιωθούμε για να μείνουμε στη μάχη. Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο, γιατί θα είναι δύσκολο να πάω στο όριο, ειδικά σε έναν νέο αγώνα όπως το Ακρόπολις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, οι ειδικές είναι παρά πολύ ωραίες, με πολύ κόσμο. Καταλαβαίνεις ότι το ράλλυ είναι σημαντικό για όλους εδώ, το βλέπεις στις ειδικές αλλά και στις απλές, η υποστήριξη των θεατών είναι σπουδαία. Νομίζω ότι το Ακρόπολις είναι μια πρόκληση που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα».

 44       GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON

«Δεν ήταν καλή μέρα σήμερα, έκανα τετ-α-κε στην 5η ειδική και στην τελευταία χάσαμε όλο το λάδι του εμπρός δεξιού αμορτισέρ. Δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε, αλλά να δούμε πώς θα βελτιωθούμε για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Οι ειδικές αύριο είναι περισσότερο τεχνικές - το θέμα είναι να βρούμε ρυθμό, θα τιμωρηθούμε ακόμα και για μικρά λάθη».

 6         DANI SORDO/CANDIDO CARRERA

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη σημερινή μέρα, έκανα ένα μικρό λάθος στην εκκίνηση, πήρα ποινή 10 δλ., έχασα πολύ χρόνο σε ένα μικρό κομμάτι της ειδικής, και αυτό είναι στενόχωρο. Όλα τα άλλα είναι καλά -το αυτοκίνητο, ο συνοδηγός-, αλλά θα ήμουν ευχαριστημένος με μια καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη. Αύριο πρέπει να πιέσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας».

 16       ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL

«Πολλές εμπειρίες σήμερα, είμαι ευχαριστημένος, είχαμε μια καλή μέρα, πιέσαμε στην τελευταία ειδική και πετύχαμε καλό χρόνο. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε σε αυτήν τη χώρα, όλοι περιμέναμε έναν σκληρό αγώνα και τον χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Αύριο θα είναι μεγάλη η πρόκληση, γιατί δε γνωρίζουμε τις συνθήκες των ειδικών. Θα είμαστε σε υψόμετρο 1.000 μ. θα είναι μια ενδιαφέρουσα και σκληρή μέρα».

 9         ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FREDERIC MICLOTTE

«Ήταν μια καλή μέρα, χωρίς προβλήματα. Όλες οι ειδικές ήταν ωραίες. Μόνο στη Θήβα δυσκολευτήκαμε και στην Ελάτεια σταματήσαμε στο σημείο που βγήκε ο Loubet. Κατά τα άλλα, όλα καλά».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRCe-genius.gr ...intelligent web software