fbpx

Service Flash A WRC 3

Ημερομηνία: 10.09.2021
Ημέρα: 2
Flash N°: 9Β
Σέρβις: Α (Λαμία)


 30        YOHAN ROSSEL/ALEXANDRE CORIA

«Ωραίες ειδικές, παρόλο που ήταν σκληρές. Είχαμε δύο κλαταρίσματα πίσω. Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής, γιατί παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε διαφορετική στρατηγική σε σχέση με οδηγούς όπως είναι οι Ιngram και Lindholm. Θα εξετάζουμε τη στρατηγική μέρα με τη μέρα, γιατί πρέπει να διαχειριστούμε τα ελαστικά, και ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα».

 31        KAJETAN KAJETANOWICZ/MACIEJ SZCZEPANIAK

«Είμαστε στη δεύτερη θέση, που είναι καλή. Στο δεύτερο πέρασμα ήταν πιο στεγνά απ’ ό,τι περιμέναμε. Αύριο περιμένουμε περισσότερη λάσπη. Κάναμε καθαρή οδήγηση και το αυτοκίνητο λειτουργεί πολύ καλά. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ελέγξουμε το αυτοκίνητο, και μετά να καθορίσουμε τη στρατηγική μας».

 32        FABRIZIO ZALDIVAR/CARLOS DEL BARRIO

«Αποφεύγαμε τις πέτρες και δεν είχαμε προβλήματα με το αυτοκίνητο, ούτε κλαταρίσματα. Οι ειδικές ήταν όσο σκληρές τις περιμέναμε».

 34        CHRIS INGRAM/ROSS WHITTOCK

«Πολύ καλή μέρα, είναι το πρώτο μας ράλλυ ξανά με την Toksport Team, με την οποία κερδίσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι ειδικές ήταν εκπληκτικές, από τις καλύτερες που έχω δει, κυρίως αυτή της Αθήνας. Σήμερα δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα, βέβαια έχουμε πολλά να βελτιώσουμε».

 35        EMIL LINDHOLM/REETA HÄMÄLÄINEN

«Ήταν ενδιαφέρουσα μέρα, περίπου όπως την περιμέναμε και όχι πολύ σκληρή. Απόλαυσα τις ΕΔ 2 και 4 γιατί το τελευταίο κομμάτι ήταν πολύ όμορφο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ενδιαφέρομαι πολύ για το αποτέλεσμα. Είμαι εδώ κυρίως για την εμπειρία και είμαι ικανοποιημένος».

 40        ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 3 με σπασμένο σύστημα διεύθυνσης.

 41        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΛΙΑ

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 1 από σπασμένη ανάρτηση.

 45        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ/ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

«Όλα πολύ ωραία. Πιέσαμε στις πρώτες ειδικές τις οποίες γνωρίζαμε και στη συνέχεια κατεβάσαμε ρυθμό ώστε να επιστρέψουμε με ασφάλεια στο σέρβις».

 46        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Η σημερινή μέρα ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς περιλάμβανε εκμάθηση του αυτοκινήτου, αλλά και του πώς αλλάζει η κατάσταση του δρόμου. Προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο ώστε να φτάσουμε εδώ, και αύριο θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό στις ειδικές της Λαμίας. Το μοναδικό μας πρόβλημα ήταν πως από την ΕΔ 4 λάσκαρε το πίσω δεξί άκρο».

 47        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ/ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Είχαμε ξεσυνηθίσει τις διαδικασίες αγώνα, και ειδικά ενός Ακρόπολις. Οι ειδικές ήταν δύσκολες και ο κόσμος πολύς. Είχαμε κλατάρισμα στην ΕΔ 3. Επειδή αυτά ήταν τα πρώτα μας χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο, κινηθήκαμε πολύ αργά στην αρχή. Στην πορεία μού έφυγε το άγχος, οπότε είμαστε έτοιμοι για αύριο».

 48        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΑΝΗΣ/ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΝΗΣ

«Δύσκολη μέρα, αλλά ο στόχος επετεύχθη, καθώς βγήκαμε αλώβητοι. Οι Άγιοι Θεόδωροι είχαν πολλές πέτρες, εμείς κινηθήκαμε συγκρατημένα για να μην τραυματίσουμε το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό».

 49        ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΓΟΣ/ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

«Η μέρα ήταν δύσκολη, καθώς έμπαινε σκόνη από παντού στο αυτοκίνητο και δεν είχαμε καλή ορατότητα. Στην ΕΔ 3 είχαμε κλατάρισμα και αλλάξαμε λάστιχο μέσα στην ειδική. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως κινηθήκαμε αξιοπρεπώς και η πρώτη μας επαφή με το χώμα ύστερα από χρόνια ήταν ωραία. Μαθαίνουμε το αυτοκίνητο και πιστεύω ότι ως το τέλος του αγώνα θα έχουμε μάθει αρκετά πράγματα ώστε να πιέσουμε περισσότερο, πάντα για τα δικά μας δεδομένα».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software