fbpx

FINISH FLASH - ALL ENTRIES

Ημερομηνία: 11/9/2022
Μέρα: 4
Flash N°: 22C
Τερματισμός: Λαμία


 #58 Sami PAJARI / Enni MÄLKÖNEN

«O αγώνας ήταν δύσκολος για εμάς και ουσιαστικά χάσαμε τις ελπίδες μας την Παρασκευή για ένα κλαταρισμένο ελαστικό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να επιβιώσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε εμπειρία και να φτάσουμε στον τερματισμό».

#59 Jon ARMSTRONG / Brian HOY

«Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και φυσικά σκληρός. Είχαμε ένα κλαταρισμένο ελαστικό την Παρασκευή και χάσαμε χρόνο. Δεν μπορούσαμε πλέον να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε στα 17 sec. Αυτό μας απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ακόμα και έτσι, είχαμε έναν καλό αγώνα».

#60 Robert VIRVES / Julia THULIN

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαι ανακουφισμένος που καταφέραμε που εντέλει καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό ύστερα από τόσο σκληρή δουλειά. Όλα λειτούργησαν ιδανικά.»

#61 Lauri JOONA / Mikael KORHONEN

«Είχαμε κάποια προβλήματα και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε στην 9η Ε.Δ. Παρ’ όλα αυτά το διασκεδάσαμε».

#63 McRae KIMATHI / Mwangi KIONI

«Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος. Ήταν σκληρός, απαιτητικός και με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερματίσαμε».

#65 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS

«Ωραίο ράλλυ, σκληρό. Όλα πήγαν καλά».

#66 Panagiotis ISMAILOS / Allan HARRYMAN

«Πρώτη φορά συμμετέχω σε τόσο μεγάλο αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μου φάνηκε πολύ δύσκολο. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία, είμαστε χαρούμενοι».

#73 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS

«Πολύ ωραίος αγώνας. Είχαμε κάποιες ατυχίες, αλλά φτάσαμε στον τερματισμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είχαμε έντονο ανταγωνισμό και κάναμε κάποιες πολύ καλές ειδικές».

#74 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU

«Μαγική εμπειρία. Είναι πάρα πολύ δύσκολος αγώνας για τα προσθιοκίνητα, μικρά αυτοκίνητα. Η ζέστη υπερβολική, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

#75 Stefanos THEOCHAROPOULOS / Georgios KOTSALIS

«Ήταν πολύ ωραίο Ακρόπολις, με πάρα πολλές εκπλήξεις και εναλλαγές. Ήταν σκληρό για τα δικά μας δεδομένα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Περάσαμε φανταστικά».

#76 Alejandro MAURO SÁNCHEZ / Diego SANJUAN DE EUSEBIO

«Οδηγήσαμε πολύ προσεκτικά και καταφέραμε να ανέβουμε στο βάθρο. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και ελπίζω να είμαι και εδώ του χρόνου».

#78 Theodoros KALAMARAS / Vasiliki PSARAKI

«Πολύ ωραίος αγώνας, δύσκολος, σκληρός, αλλά πολύ ωραίος. Ο στόχος είναι πάντα να τερματίζεις, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε».

#79 Anastasios KANELLOPOULOS / Konstantinos KOFINAS

«Ήταν μια νέα εμπειρία, πρώτη φορά στο Ακρόπολις. Μας άρεσε πολύ, το απολαύσαμε και διασκεδάσαμε. Ο στόχος για τερματισμό επετεύχθη».

#80 Charis KALTSOUNIS / Alexandros MATALIOTAKIS

«Μια χαρά. Είμαστε 45οι. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο, τα ξεπεράσαμε, όλα καλά».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software