fbpx

FINISH FLASH - WRC 2

Ημερομηνία: 11/9/2022
Μέρα: 4
Flash N°: 22B
Τερματισμός: Λαμία


#20 Andreas MIKKELSEN / Torstein ERIKSEN 

«Ελπίζαμε σε πολλά περισσότερα όσον αφορά τους βαθμούς. Κατά κάποιο τρόπο ήταν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο, γιατί είχα να οδηγήσω flat-out πολύ καιρό. Πάντα έχεις στο μυαλό σου το Πρωτάθλημα, αλλά αν έχεις χάσει 10 λεπτά δε σε νοιάζει πια. Ήταν ωραίο που διατηρήσαμε αυτόν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από την Παρασκευή χωρίς να κάνουμε καθόλου λάθη. Αυτό ήταν το τελευταίο μας ράλλυ, τώρα έχουμε να κάτσουμε και να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στη χρονιά που απέμεινε».

#21 Yohan ROSSEL / Valentin SARREAUD 

Εγκατέλειψε στην ΕΔ16. Τούμπαρε.

#22 Teemu SUNINEN / Mikko MARKKULA

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και αυτοκίνητα. Την Παρασκευή πήγαμε αρκετά καλά, το Σάββατο επίσης, και στο πρωινό loop ήμασταν δεύτεροι. Στην τελευταία ειδική, αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε. Αυτό είναι όμως το ράλλυ».

#23 Nikolay GRYAZIN Konstantin / ALEKSANDROV 

«Ο αγώνας ήταν πραγματικά ωραίος, οι ειδικές ήταν καλές. Στο δεύτερο πέρασμα, οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές. Δεν είχαμε κανένα κλατάρισμα ούτε αντιμετωπίσαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Διαχειριζόμασταν το ρυθμό. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα και στον συνοδηγό μου».

#25 Emil LINDHOLM Reeta / HÄMÄLÄINEN 

«Περίμενα να έκανα έναν ωραίο αγώνα εδώ, αλλά δεν περίμενα να κερδίσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Δεν ήταν εύκολο να αποφύγουμε όλα τα πιθανά λάθη, το καταφέραμε, και αυτό είναι το νόημα σε αυτό το ράλλυ».

#28 Georg LINNAMÄE / James MORGAN 

«Ήταν σκληρός, δύσκολος αγώνας, με πολλή ζέστη. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά έτσι είναι τα ράλλυ. Τουλάχιστον, ο ρυθμός μας ήταν καλός».

#29 Fabrizio ZALDIVAR / Marcelo DER OHANNESIAN 

«Δύσκολος αγώνας, μεγάλος και με πολλή ζέστη. Χάρηκα πολύ που είδα τόσο πολύ κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερματίσαμε. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και του χρόνου ξανά».

#36 Jorge MARTÍNEZ / Alberto ÁLVAREZ NICHOLSON 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας προφανώς. Χθες είχαμε μία έξοδο και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν μια νέα εμπειρία για μας».

#40 Fabrizio ARENGI / Massimiliano BOSI 

«Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά εδώ και πραγματικά απόλαυσα τις ειδικές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας παρακολούθησαν στις ειδικές. Ήταν πολύ διασκεδαστικό».

#41 Eduardo CASTRO / Fernando MUSSANO 

«Ήταν πολύ δύσκολο. Είχα πολύ καλή αίσθηση του αυτοκινήτου. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα τον αγώνα. Ήταν εκπληκτικά για μένα».

#47 Γιώργος ΚΕΧΑΓΙΑΣ / Δημήτρης ΣΑΪΝΗΣ 

«Δε μας πήγαν τα πράγματα καλά. Φτάσαμε όμως εδώ, το ευχαριστηθήκαμε, όλα καλά». 

#49 Λάμπρος  ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ / Νίκος ΖΑΚΧΑΙΟΣ 

«Τέλος καλο, όλα καλά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μένα. Ίσως ο πιο δύσκολος που έχω κάνει στην καριέρα μου. Οι λόγοι ήταν εξωαγωνιστικοί, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα και ουσιαστικά ακολουθήσαμε ένα ρυθμό που μας έφερε στον τερματισμό. Σίγουρα, όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Σε εκείνο το σημείο προσαρμόσαμε αντίστοιχα και το ρυθμό μας».

#50 Αλέξανδρος ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ / Ross WHITTOCK 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην τρίτη θέση του WRC2, στη δεκάδα στο Παγκόσμιο, έχοντας γράψει τέτοιους χρόνους στην τελευταία ειδική.Φάνηκε ότι την ταχύτητα την έχουμε, αλλά χρειαζόμαστε χιλιόμετρα ακόμα». 

#51 Χρυσόστομος ΚΑΡΕΛΛΗΣ / Λεωνίδας Μαχαίρας 

«Εξαιρετική εμπειρία, καταφέραμε να φτάσουμε στον τερματισμό, αυτός ήταν ο στόχος μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την εμπειρία». 

#53 Βασίλειος ΒΕΛΑΝΗΣ / Ιωάννης ΒΕΛΑΝΗΣ 

«Αυτό είναι το Ακρόπολις. Ένα ράλλυ σκληρό, πουέχει γράψει ιστορία. Μηχανές και άνθρωποι στα όρια. Τα καταφέραμε, είμαστε εδώ, χάρη στη στρατηγικη μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα, ευχαριστώ τους χορηγούς μου».

 #54 Efthymios CHALKIAS / Andreas VIGKOS 

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε πίσω, παρά την εγκατάλειψη της πρώτης μέρας. Ο κόσμος μάς έφτιαξε τη διάθεση, ανταμειφθήκαμε από αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο το Ακρόπολις, αλλά είναι μια γιορτή, το ευχαριστηθήκαμε». 

#55 János PUSKÁDI / Barnabás GÓDOR 

«Ήταν όμορφα, απίστευτα, αλλά πολύ πολύ δύσκολα. Ο αγώνας αυτός ήταν από τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τερματίσαμε. Ευχαριστούμε την Ελλάδα και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ. Ήταν απίθανα που υπήρχαν τόσοι θεατές».

 #56 Georgios VASILAKIS / Konstantinos SOUKOULIS 

«Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει μέχρι τώρα. Είχαμε ρυθμό, ηρεμία και το ευχαριστηθήκαμε. Η οργάνωση ήταν καταπληκτική, όλα καλά».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software