fbpx

STAGE FLASH SS16

Ημερομηνία: 11/9/2022
Μέρα: 4
Flash N°: 21
Ειδική Διαδρομή: Ε.Δ. 16 – Ελευθεροχώρι 2
Μήκος: 16,90 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια
Συνθήκες οδοστρώματος: Μαλακό χώμα


#21 Yohan ROSSEL / Valentin SARREAUD 

Τουμπάρισε στην ειδική.

#23 Nikolay GRYAZIN Konstantin / ALEKSANDROV 

«Τουμπάρισε! Γενικά κάναμε την ειδική, χωρίς να πάρουμε ρίκο. Πρέπει να επιστρέψουμε πίσω. Όλα καλά. Ωραίος αγώνας, περιπέτεια για εμάς».

#25 Emil LINDHOLM / Reeta HÄMÄLÄINEN 

«Η νίκη ήρθε λόγω της ταχύτητάς μας, και όχι λόγω προβλημάτων των άλλων. Είμαι πολύ χαρούμενος,. Γνωρίζαμε ότι μπορεί να πάει καλά, αλλά υπάρχει πάντα μεγάλο ρίσκο σε αυτό τον αγώνα. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα. Μας έδωσαν ένα τέλειο αυτοκίνητο».

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN 

«Νομίζω δε θα είναι ο καλύτερος χρόνος, οι υπόλοιποι θα είναι πολύ γρήγοροι. Έπρεπε να πιέσω ακόμα και στα δύσκολα κομμάτια, θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό ήταν ένα από τα χειρότερά μου ράλλυ. Όπως και για την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Εξαρτάται από το στόχο. Αν θες να παλέψεις για το Πρωτάθλημα η απόφαση της ομάδας είναι λάθος, από την πλευρά των δημοσίων σχέσεων είναι σωστή. Εγώ θέλω να παλέψω για το Πρωτάθλημα. Κρίμα που είχαμε πρόβλημα με το υβριδικό σύστημα την Παρασκευή και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Δύσκολη σεζόν, είναι ανακούφιση αυτή η νίκη, αλλά το σημαντικότερο είναι το “1-2-3” για την ομάδα. Ιστορική στιγμή για όλους».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Είχαμε ένα θέμα πριν από την εκκίνηση. Έχασα τη συγκέντρωσή μου, είχαμε μια μικρή έξοδο και ξεζαντάρισε το ελαστικό.  Ήταν λάθος μου, κοίταζα τα όργανα. Πρέπει να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα».

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE 

«Το τελευταίο κομμάτι της ειδικής ήταν πολύ σκληρό.

Σε όλο τον αγώνα δεν κάναμε λάθος, μείναμε στο μέσο του δρόμου, αλλά σταθήκαμε άτυχοι την Παρασκευή».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Είναι ώρα επιστροφής στο σπίτι και ξεκούρασης».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA

«Σταθήκαμε τυχεροί, εγκατέλειψαν πολλοί. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για αυτό το “1-2-3”. Το άξιζαν! Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικο για τους ανθρώπους της Hyundai.

Ας τερματίσουμε και ας το γιορτάσουμε».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON

«Οι γραμμές ήταν στενές. Η διαδρομή θα είναι ταχύτερη για όσους ακολουθούν. Εγώ έκανα την προσπάθειά μου».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS 

«Αυτός ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμάς. Προοδεύουμε με κάθε ράλλυ. Ευχαριστώ την ομάδα και τους μηχανικούς, έκαναν καταπληκτική δουλειά. Το ότι είμαστε εδώ το χρωστάμε σε αυτούς. Ευχαριστώ πολύ».

ΣΧΟΛΙΟ

Η Hyundai πέτυχε το πρώτο τριπλό βάθρο στην ιστορία της. Ο Thierry Neuville σημείωσε την πρώτη του νίκη την τρέχουσα σεζόν. Δεύτερος τερμάτισε ο Ott Tanak και τρίτος ο Dani Sordo. Ο Ott Tanak σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη Wolf Power Stage.

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRCe-genius.gr ...intelligent web software