fbpx

FINISH FLASH WRC

Ημερομηνία: 11/9/2022
Μέρα: 4
Flash N°: 22
Τερματισμός:   Λαμία


#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN 

«Μας έλειψε η πρόσφυση στην αρχή. Σίγουρα σε ένα τέτοιο ράλλυ με μπόσικο χώμα δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Με τα μαλακά ελαστικά κάτι γινόταν, αλλά με τη σκληρή γόμα δυσκολευτήκαμε απίστευτα. Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να βελτιώσουμε, θα κάνουμε δοκιμές το επόμενο Σαββατοκύριακο. Πρέπει να κάνουμε το αυτοκίνητο να δουλέψει και να πετύχουμε το σωστο στήσιμο».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Όλα είναι πιθανά μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα. Αλλά να το κάνεις μόνος σου είναι δύσκολο. Προφανώς η απόσταση είναι μεγάλη, δε σου κάνει κάποιος τέτοια δώρα συχνά».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη, γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή θα έρθει. Ήμασταν επικεφαλής στο προηγούμενο ράλλυ, αλλά ένα μικρό λάθος μάς κόστισε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για το “1-2-3”. Είναι κάτι που αξίζουμε, έπειτα από όλη αυτή την προσπάθεια από όλους στην ομάδα. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δείχνει πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ταχύτητα, είναι πραγματικά απογοητευτικό. Συμβαίνουν όμως αυτά. Μπορούμε να πάρουμε ένα μάθημα και να εστιάσουμε στο επόμενο ράλλυ». 

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE 

«Έτσι έχουν τα πράγματα. Η ταχύτητά μας ήταν καλή. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να διατηρήσουμε το κίνητρο και να είμαστε καλοί στη Νέα Ζηλανδία».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Ως ομάδα πρέπει να ερευνήσουμε και να καταλάβουμε τι πήγε στραβά. Πρέπει να αναλύσουμε προσεκτικά τα δεδομένα  και να γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο σκληρό ράλλυ, αλλά και την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι το βασικό μάθημα από αυτό το Σαββατοκύριακο».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA

«Ήταν καλά. Έχασα λίγο χρόνο σε κάποιες ειδικές, αλλά στο τέλος δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και καταφέραμε να διασφαλίσουμε την 3η θέση».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON

«Ειμαι αρκετά χαρούμενος από την επίδοσή μου. Θα μπορούσαμε να τερματίσουμε τουλάχιστον τέταρτοι αν δεν εγκαταλείπαμε από μηχανικό πρόβλημα. Γενικά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο βάθρο. Είναι απογοητευτικό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS 

«Σήμερα σταθήκαμε λίγο τυχεροί και τερματίσαμε 4οι. Είναι ένα φανταστικό ράλλυ, πολύ σκληρό. Η ομάδα τα πήγε περίφημα, έκαναν εξαιρετική δουλειά».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software