fbpx

Finish Flash WRC 3

Ημερομηνία: 12.09.2021
Ημέρα: 4
Flash N°: 21C
Τερματισμός (Λαμία)


30 YOHAN ROSSEL/ALEXANDRE CORIA

«Καταφέραμε να κερδίσουμε, και σίγουρα το συναίσθημα είναι όμορφο. Πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα στην κατηγορία δεν είναι ακόμη πολύ κοντά. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά το πλάνο μας είναι να πάμε στην Ισπανία. Το Ακρόπολις ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για εμάς, αφού παραμείναμε επικεφαλής από τη στιγμή που περάσαμε πρώτοι».

31 KAJETAN KAJETANOWICZ/MACIEJ SZCZEPANIAK

«Γνωρίζαμε εξαρχής πως θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για όλους. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο στόχος μας ήταν το βάθρο, αλλά το πρώτο σκαλί! Στο τέλος πρέπει να χάσαμε περίπου 30 δευτερόλεπτα, τα οποία ήταν ικανά να μας στερήσουν τη νίκη. Δεν είναι και τόσο άσχημα, αν σκεφτούμε ότι κερδίσαμε την Power Stage και πήραμε επιπλέον 5 βαθμούς. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, και τώρα ετοιμαζόμαστε για το Ράλλυ Ισπανίας».

32 FABRIZIO ZALDIVAR/CARLOS DEL BARRIO

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς. Χθες χάσαμε τα φρένα σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουμε σε μια μπαριέρα και να τελειώσει η μέρα για μας. Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά και σήμερα καταφέραμε να τερματίσουμε τον αγώνα. Τουλάχιστον κάναμε τις δύο από τις συνολικά τρεις μέρες του αγώνα. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό».

34 CHRIS INGRAM/ROSS WHITTOCK

«Ήταν ένας φανταστικός αγώνας με πάρα πολλούς θεατές στις ειδικές διαδρομές! Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Οι καιρικές συνθήκες μας μπέρδεψαν όλους, αφού δεν ήταν αυτές που περιμέναμε. Οι ειδικές διαδρομές ήταν απαιτητικές, αλλά πολύ ωραίες».

35 EMIL LINDHOLM/REETA HÄMÄLÄINEN

«Μου άρεσε πολύ ο αγώνας. Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για τους οδηγούς, αφού πρέπει να έχεις καλή στρατηγική, αλλά και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις αστάθμητους παράγοντες στις ειδικές διαδρομές. Σίγουρα ο αγώνας είχε ενδιαφέρον και είμαι χαρούμενος που τερματίσαμε όλες τις ειδικές χωρίς προβλήματα».

39 MIGUEL DÍAZ ABOITIZ/DIEGO SANJUAN

«Ήταν φανταστικά! Συγχαρητήρια σε όλους για την οργάνωση του αγώνα. Παρόλο που χθες εγκαταλείψαμε από κρεμαγιέρα, σίγουρα το απολαύσαμε».

40 ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ

«Σίγουρα, δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας για εμάς. Θα μπορούσα να πω ότι είναι το χειρότερο Ακρόπολις που έχουμε κάνει, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να το ευχαριστηθούμε σήμερα, καθώς ολοκληρώσαμε τρεις ειδικές διαδρομές χωρίς προβλήματα, καταφέρνοντας να εξοικειωθούμε με το αυτοκίνητο. Χαμογελάσαμε και διασκεδάσαμε με το αυτοκίνητο. Ο κόσμος έδωσε βροντερό «παρών» και η παρουσία του ήταν εντυπωσιακή, κάτι που έκανε το έργο της οργάνωσης ακόμα πιο δύσκολο».

43 PAULO NOBRE/GABRIEL MORALES

«Ο αγώνας ήταν καλός για εμάς, καταρχήν διότι πετύχαμε το στόχο μας. Να τερματίσουμε! Επίσης, θέλαμε να δούμε όλους μας τους φίλους, που δεν είχαμε δει εδώ και δύο χρόνια. Σίγουρα το διασκεδάσαμε».

45 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ/ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

«Το πρώτο που μπορώ να πω τώρα είναι πως αισθάνομαι εξουθενωμένος! Σήμερα ήταν μία ακόμα δύσκολη μέρα. Χάσαμε χρόνο στη δεύτερη ειδική λόγω ενός κλαταρισμένου ελαστικού και εν συνεχεία κάναμε ό,τι είναι δυνατόν για να μη χάσουμε χρόνο. Στην τελευταία μας ειδική, ο μοναδικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε στον τερματισμό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από την επίδοσή μας όσο και από το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου».

46 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετείχαμε στο Ράλλυ Ακρόπολις, ειδικά από τη στιγμή που προσμετράει στο WRC. Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Από την πρώτη μέρα ακολουθήσαμε το αρχικό μας πλάνο. Όμως χθες βράδυ, όταν είδαμε ότι είμαστε δεύτεροι ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα, αποφασίσαμε να πιέσουμε στις ειδικές της Κυριακής. Αυτό κάναμε σήμερα και καταφέραμε να τερματίσουμε τέταρτοι».

47 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ/ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Μπορώ να πω ότι το απολαύσαμε. Σήμερα το αυτοκίνητο έκανε ακριβώς ό,τι ήθελα και είχα φανταστεί. Δεν είχαμε άγχος ή πίεση και προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε θεαματικά. Ήταν όμορφα».

48 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΑΝΗΣ/ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΝΗΣ

«Καταρχήν, το γεγονός ότι τερματίσαμε στο Ράλλυ Ακρόπολις είναι σπουδαίο. Για μένα κάθε πλήρωμα που έχει φτάσει στη ράμπα αυτού του τόσο σημαντικού αγώνα είναι νικητής. Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα. Το απολαύσαμε, μάθαμε ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητό μας και δεν είχαμε προβλήματα. Καταφέραμε να τερματίσουμε και πετύχαμε το στόχο μας».

49 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΓΟΣ/ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

«Όλα ήταν τέλεια! Έπειτα από χρόνια εκτός WRC, το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε. Ήταν μια τεράστια εμπειρία! Το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικό, αλλά φυσικά χρειάζεται να δουλέψουμε κι άλλο μαζί του. Είμαστε στον τερματισμό, και για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ και εδώ

Για τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software