fbpx

Finish Flash Non Priority

Ημερομηνία: 12.09.2021
Ημέρα: 4
Flash N°: 21D
Τερματισμός (Λαμία)


51 ΣΙΜΟΣ ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

«Κάναμε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με διάφορα προβλήματα, όπως με την πίεση του τούρμπο, το κιβώτιο και ένα κλατάρισμα. Από το τέλος της πρώτης ημέρας, είχαμε πει ότι θα κινηθούμε με βασικό στόχο τον τερματισμό. Τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη εμπειρία. Είμαστε ευχαριστημένοι».

52 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ/ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΓΚΟΣ

«Από την αρχή του αγώνα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με την ισχύ του κινητήρα, για το οποίο βρήκαμε χθες το βράδυ πως οφειλόταν σε τρύπιο intercooler. Σήμερα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φρένα στη δεύτερη ειδική διαδρομή, όμως τερματίσαμε, που ήταν και ο στόχος μας».

53 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ/ΠΑΜΠΟΣ ΛΑΟΣ

«Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, όπως για παράδειγμα χθες, που στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας δεν είχαμε φρένα. Όμως σήμερα όλα πήγαν καλά. Ήρθαμε εδώ με στόχο τον τερματισμό, οπότε είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

55 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

«Αισθανόμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τερματισμό. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, αλλά πολύ ωραίος. Το αυτοκίνητο ήταν άψογο, εγώ χρειάζομαι εξοικείωση μαζί του, όμως αυτό θα έρθει με τα χιλιόμετρα».

57 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΤΟΒΟΣ

«Το νέο μας αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό, ενώ στην πορεία του αγώνα βελτιώσαμε και το στήσιμό του σε επίπεδο ανάρτησης, ώστε να μας ταιριάζει περισσότερο. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τερματισμό».

59 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΙΩΒΑΣ/ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ

«Όλα ήταν τέλεια για εμάς. Οι συνθήκες στις ειδικές διαδρομές ήταν πολύ καλές και περάσαμε όμορφα. Το αυτοκίνητο είναι ένα ποίημα, έχει μεγάλες δυνατότητες και χρειάζεται εξοικείωση, ώστε να κινηθείς γρήγορα με αυτό».

60 ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

«Τέλεια, πολύ ωραίος αγώνας. Κρίμα που χθες δεν κάναμε τις περισσότερες ειδικές διαδρομές, ώστε να χαρούμε και τον κόσμο».

61 ΣΑΒΒΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Χαρήκαμε πολύ με την παρουσία του κόσμου, που ήταν πολύς ακόμη και στις απλές διαδρομές. Την πρώτη ημέρα εγκαταλείψαμε με πρόβλημα στην εξάτμιση. Από εκεί και έπειτα δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, όλα πήγαν καλά και προσπαθήσαμε να μάθουμε το αυτοκίνητο. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας βοήθησαν».

63 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΑΛΗΣ

«Ήταν φανταστικά. Ο τερματισμός στο Ράλλυ Ακρόπολις, ιδιαίτερα εφόσον αυτό εντάσσεται στο WRC, είναι σημαντικός. Ο αγώνας ήταν σκληρός και όμορφος. Εμείς την πρώτη ημέρα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το εμπρός δεξιά ψαλίδι, όμως συνολικά όλα πήγαν καλά».

64 ΛΟΪΖΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ/ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

«Ακρόπολις τέλος, και είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα μόνο με τις βάσεις του κιβωτίου ταχυτήτων, κατά τα άλλα όλα πήγαν καλά».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ και εδώ

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software