fbpx

Service Flash A Non Priority

Ημερομηνία: 10.09.2021
Ημέρα: 2
Flash N°: 9C
Σέρβις: Α (Λαμία)


 51        ΣΙΜΟΣ ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

«Η ημέρα κύλησε άσχημα για εμάς. Από την ΕΔ 3 αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τις αλλαγές σχέσεων. Επίσης, στην ΕΔ 4 είχαμε κλατάρισμα. Λαμβάνοντας αυτά υπ’ όψιν, κατά τα άλλα πήγαμε καλά».

 52       ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ/ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΓΚΟΣ

«Από το δεύτερο πέρασμα στους Αγίους Θεοδώρους, μείναμε χωρίς υποβοήθηση στο τιμόνι και κάναμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να φέρουμε πίσω το αυτοκίνητο. Οι Άγιοι Θεόδωροι ήταν ιδιαίτερα σκληρή ειδική διαδρομή και, συνολικά, η ημέρα ήταν πολύ δύσκολη».

53        ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ/ΠΑΜΠΟΣ ΛΑΟΣ

«Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Είχαμε από ένα κλατάρισμα στις ΕΔ 2 και 4. Πάμε καλά, οπότε με δεδομένο το γεγονός ότι οι ειδικές διαδρομές είναι σκληρές, ακολουθούμε ρυθμό τερματισμού».

 55       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

Εγκατέλειψαν στην ΕΔ 3 από έξοδο.

 57       ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΤΟΒΟΣ

«Από την αρχή της ημέρας είχαμε σπασμένη ανάρτηση, και γενικά δυσκολευτήκαμε. Είναι η πρώτη μας επαφή με το αυτοκίνητο. Αύριο ελπίζουμε να ευχαριστηθούμε περισσότερο».

 59      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΙΩΒΑΣ/ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ

«Στις ειδικές διαδρομές Θήβα και Ελάτεια ευχαριστηθήκαμε οδηγικά, ανεξάρτητα από το χρόνο. Το αυτοκίνητό μας είναι ένα ποίημα, καθώς διαθέτει πολλές δυνατότητες, όμως πρέπει και ο οδηγός να εξελιχθεί μαζί του. Θεωρώ το Ford Fiesta Rally3 ιδανικό αυτοκίνητο για αγωνιζόμενους με τη δική μας εμπλοκή».

 60      ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

«Στην ΕΔ 4 είχαμε κλατάρισμα. Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλα προβλήματα. Προσωπικά μαθαίνω το αυτοκίνητο και κινήθηκα προσεκτικά».

 61       ΣΑΒΒΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Εγκατέλειψαν μετά την ΕΔ 2 με πρόβλημα στην εξάτμιση.

63       ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΑΛΗΣ

«Από την πρώτη ειδική διαδρομή της ημέρας έχουμε σπασμένο ψαλίδι και έχουμε δέσει το αυτοκίνητο με ιμάντες. Όμως στις ειδικές διαδρομές υπήρχε πολύς κόσμος, και αυτό τα φτιάχνει όλα».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software