fbpx

Service Flash C WRC

Ημερομηνία: 11.09.2021
Ημέρα: 3
Flash N°: 14
Σέρβις: C (Λαμία)


 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA

«Ήταν καλά, ο Kalle [Rovanpera] είχε βέβαια φοβερό ρυθμό, αλλά ακολουθούμε το πλάνο μας, δε θα ήταν σώφρoν να πάρουμε ρίσκο. Σιγουρεύουμε την τρίτη θέση, η οποία θα ήταν μια καλή θέση για εμάς».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN

«Είχαμε μια δύσκολη στιγμή στην τελευταία ειδική, γλιστρούσε περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα. Το αυτοκίνητο είναι καλό. Περιμένω κάποια σημεία να έχουν στεγνώσει το απόγευμα, είναι δύσκολο να κρίνεις».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τους χρόνους, αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Προσπάθησα να φυλάξω μαλακά ελαστικά για αύριο για την Power Stage, ενώ μπροστά μας έχουμε μόλις δύο αυτοκίνητα προδιαγραφών R5. Είμαστε εντός πλάνου».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN

«Πολύ καλό πρωινό για εμάς. Δεν πιέζαμε συνεχώς στο όριο. Είχαμε καλό ρυθμό και προσπάθησα να μην πάρω ρίσκο. Τώρα θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Θα είναι δύσκολο, γιατί το δεύτερο πέρασμα θα είναι πιο σκληρό. Η επιλογή των ελαστικών δούλεψε καλά, έχω καλή αίσθηση με τη σκληρή γόμα».

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA

«Είχαμε καθαρά περάσματα. Οι ειδικές είναι απαιτητικές και είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε μακριά από τα Toyota και απλώς θα διατηρήσουμε το ρυθμό μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα δούμε τι θα γίνει».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON

«Δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη χθεσινή μέρα, δεν κοιμήθηκα πολύ το βράδυ, αλλά βελτιωθήκαμε και πρέπει να συνεχίσουμε το απόγευμα μειώνοντας τη διαφορά. Οι σημειώσεις ήταν προσεκτικές, και καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Στην τελευταία ειδική δυσκολεύτηκα, στο δεύτερο πέρασμα μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA

«Χάσαμε λίγο χρόνο στις ειδικές, η πρόσφυση αλλάζει συνεχώς. Είναι ακατόρθωτο να πιάσω αυτούς που προηγούνται, ακόμα κι αν πιέσω, γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά και είναι πολύ ταχύτεροι. Έτσι βρίσκομαι στη μέση του πουθενά».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL

«Δεν ήταν άσχημα, θα μπορούσε να είναι καλύτερα ή χειρότερα. Δεν έχω καλό ρυθμό, δυσκολεύομαι με το στήσιμο του αυτοκινήτου και τις σημειώσεις. Χρειάζομαι, λοιπόν, περισσότερη αυτοπεποίθηση και ένα καλύτερο στήσιμο για να βελτιωθώ. Οι χθεσινές αλλαγές δε μας βοήθησαν πολύ, στο δεύτερο πέρασμα θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

7 PIERRE-LOUIS LOUBET/FLORIAN HAUT-LABOURDETTE

«Δεν ήταν εύκολο να ανοίγουμε το δρόμο, προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Ήταν δύσκολα, και το ίδιο θα είναι και το απόγευμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. Η πρόσφυση άλλαζε συνεχώς».

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FREDERIC MICLOTTE

«Κάναμε πολύ καθάρισμα στις ειδικές, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Το πρωινό ήταν καλό για εμάς».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software