fbpx

SERVICE FLASH D - ALL ENTRIES

Ημερομηνία: 10/9/2022
Μέρα: 3
Flash N°: 18C
Σερβις: D (Λαμία)


 #58 Sami PAJARI / Enni MÄLKÖNEN

«Οι σημερινές ειδικές ήταν καλύτερες. Ακόμα και στο δεύτερο πέρασμα υπήρχαν κομμάτια όπου μπορούσες να ευχαριστηθείς την οδήγηση. Όλοι γνωρίζαμε πριν από την εκκίνηση πως πρόκειται για ένα σκληρό ράλλυ. Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα με το αυτοκίνητο. Το ράλλυ συνεχίζεται, όμως! Αύριο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε!»

#59 Jon ARMSTRONG / Brian HOY

«Ήταν μια καλή μέρα. Είχαμε καθαρά περάσματα, χωρίς κλαταρίσματα, και μειώσαμε τη διαφορά από την πρώτη θέση. Αύριο έχουμε μόνο τρεις ειδικές. Είναι σκληρές, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε».

#60 Robert VIRVES / Julia THULIN

«Ήταν δύσκολα. Η ζέστη ήταν αφόρητη. Το πρώτο loop ήταν καλύτερο, το δεύτερο πολύ σκληρό. Δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα και δεν είχαμε κάποιο κλατάρισμα. Ήμασταν επικεφαλής και δε θέλαμε να κάνουμε κάποιο ανόητο λάθος. Ο στόχος μας αύριο είναι να διατηρηθούμε μπροστά από τον Jon. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

#62 William CREIGHTON / Liam REGAN

«Ξεκίνησε καλά. Δεν ήταν τόσο σκληρό όσο χθες. Απλά οδηγήσαμε και προσπαθήσαμε να μείνουμε μακριά από μπλεξίματα. Οι αυριανές ειδικές είναι σκληρές και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τερματισμό».

#63 McRae KIMATHI / Mwangi KIONI

«Ήταν πολύ μεγάλη, ζεστή και σκληρή μέρα. Είμαι χαρούμενος με το γεγονός πως δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Στόχος μου είναι να τερματίσω αυτό το δύσκολο ράλλυ».

#65 Επαμεινώνδας ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ / Γεώργιος ΚΑΚΑΒΑΣ

«Δύσκολη μέρα, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Αύριο έχουμε τρεις ειδικές και ελπίζουμε να τερματίσουμε».

#66 Παναγιώτης ΙΣΜΑΗΛΟΣ / Allan HARRYMAN

«Πήγαμε καλά. Τον τελευταίο Ταρζάν τον ευχαριστήθηκα περισσότερο. Και αυτό είναι που θέλουμε για αύριο: Να απολαύσουμε τις τρεις τελευταίες ειδικές και να τερματίσουμε τον αγώνα».

#73 Σάββας ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ / Ευάγγελος ΑΚΡΑΤΟΣ

Έχασαν χρόνο στην τελευταία ειδική, εξαιτίας προβλήματος στην υδραυλική υποβοήθηση τιμονιού.

#74 Πασχάλης ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ / Μάριος ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

«Στις τρεις πρώτες ειδικές είχαμε πολύ καλό ρυθμό, αλλά στην τέταρτη ειδική υπήρχε ένα σημείο πολύ σκαμμένο από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, όπου και χτυπήσαμε με δύναμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραβώσει η ποδιά και να αντιμετωπίζουμε τώρα ένα μηχανικό πρόβλημα, το οποίο και ελπίζω να λύσουμε στο σέρβις».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software