fbpx

SERVICE FLASH D - WRC 2

Ημερομηνία: 10/9/2022
Μέρα: 3
Flash N°: 18B
Σερβις: D (Λαμία)


 #20 Andreas MIKKELSEN / Torstein ERIKSEN

«Το ευχαριστηθήκαμε σήμερα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Οι ειδικές ήταν όμορφες, σκληρές και πολύ μακριές. Είχε πολλή ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν δύσκολο για ανθρώπους και μηχανές».

#21 Yohan ROSSEL / Valentin SARREAUD

«Είχα ένα κλατάρισμα στην πρώτη ειδική του δεύτερου loop. Ο Sunninen αντιμετώπισε πρόβλημα και τώρα εγώ είμαι στο βάθρο. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για το Πρωτάθλημα, παρόλο που σήμερα είχαμε καλό ρυθμό».

#22 Teemu SUNINEN / Mikko MARKKULA

Εγκατέλειψε στην ΕΔ13 με μηχανικό πρόβλημα.

#23 Nikolay GRYAZIN Konstantin / ALEKSANDROV

«Πολύ καλή μέρα. Καταφέραμε να φυλάξουμε ελαστικά και φτάσαμε στο τέλος. Θα έπρεπε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό. Αύριο σκοπεύουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας, να πάμε όσο ταχύτερα μπορούμε, αλλά με σύνεση».

#24 Eyvid BRYNILDSEN/ Roger EILERTSEN

«Ήταν δύσκολο, αλλά βρισκόμαστε εδώ. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες με τα ελαστικά, έχουμε λιγότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους, γιατί δεν κάναμε Shakedown. Αύριο ελπίζουμε σε καλύτερα ελαστικά και σε μια καλή μέρα».

#25 Emil LINDHOLM Reeta / HÄMÄLÄINEN

«Απαιτητική, αλλά και όμορφη μέρα. Οι ειδικές ήταν πολύ μεγάλες με πάρα πολλές στροφές. Είχαμε όμως μια καλή μέρα, το διασκεδάσαμε. Αύριο θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και θα δούμε τι θα γίνει».

#49 Λάμπρος ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ / Νίκος ΖΑΚΧΑΙΟΣ

«Τι να πούμε; Είμαστε εδώ, μόνο αυτό. Χάσαμε την υδραυλική υποβοήθηση τα τελευταία 15 χλμ., και εγώ λιποθυμούσα από πριν!»

#50 Αλέξανδρος ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ / Ross WHITTOCK

«Δύσκολη ημέρα, με δύο κλαταρίσματα. Οδηγούμε με ασφαλή ρυθμό και έχουμε στόχο να διατηρήσουμε τη θέση μας. Η αυριανή μέρα είναι σχετικά εύκολη, με μόλις τρεις ειδικές διαδρομές και θα ακολουθήσουμε τον ίδιο ρυθμό».

#53 Βασίλειος ΒΕΛΑΝΗΣ / Ιωάννης ΒΕΛΑΝΗΣ

«Ήταν μια δύσκολη μέρα και σίγουρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνοδηγό μου. Οι ειδικές είχαν ξεκάθαρα ακροπολικό χαρακτήρα. Είδαμε ότι ήταν δύσκολες συνθήκες και καταφέραμε να επιβιώσουμε. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα».

#54 Ευθύμιος ΧΑΛΚΙΑΣ / Ανδρέας ΒΙΓΚΟΣ

«Το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο στις ειδικές διαδρομές είναι υπέροχο. Πάμε σε έναν ωραίο ρυθμό, χωρίς να ρισκάρουμε, αλλά απολαμβάνοντας την οδήγηση και προσφέροντας θέαμα στον κόσμο όπου μπορούμε».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software