fbpx

TYRE FITTING ZONE FLASH - GREEK CREWS

Ημερομηνία: 9/9/2022
Μέρα: 2
Flash N°: 8B
Σέρβις: Tyre Fitting Zone (Αλίαρτος)


#47 Γιώργος ΚΕΧΑΓΙΑΣ / Δημήτρης ΣΑΪΝΗΣ 

«Είχαμε ένα κλατάρισμα στην 1η εδ., και άλλο ένα μετά στο Χαρβάτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάμε συντηρητικά στις επόμενες μέχρι να φτάσουμε στο Tyre Zone, αφού σε ένα ενδεχόμενο κλατάρισμα θα μέναμε εκτός. Κατά τα άλλα, οι ειδικές είναι πολύ ωραίες».

#48 Παναγιώτης ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ / Χρήστος ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Από την 1η ειδική δε λειτουργεί το launch control. Στο πρώτο Λουτράκι ο δρόμος ήταν πολύ καλός, και στο Χαρβάτι λίγο καλύτερος. Όμως σε αυτή την ειδική είχαμε ένα κλατάρισμα. Πάντως, αποδείχθηκε ότι είχαμε κάνει λάθος επιλογή ελαστικών».

#49 Λάμπρος  ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ / Νίκος ΖΑΚΧΑΙΟΣ 

«Όλα πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι οδηγούμε συγκρατημένα, ακολουθώντας τις σημειώσεις και προσπαθώντας να αποφύγουμε να παρασυρθούμε».

#50 Αλέξανδρος ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ / Ross WHITTOCK 

«Οι ειδικές είναι πολύ δύσκολες και κατεστραμμένες από τα προπορευόμενα αγωνιστικά. Ξεκινώντας αρκετά πιο πίσω, είναι πολύ δύσκολα. Ο αγώνας είναι μαραθώνιος. Εμάς στόχος μας είναι να φτάσουμε στη Λαμία το βράδυ, και υπάρχουν δύο μεγάλες μέρες μπροστά μας».

#51 Χρυσόστομος ΚΑΡΕΛΛΗΣ / Λεωνίδας Μαχαίρας 

«Δύσκολη μέρα. Είχε πολλά σημεία που έπρεπε να προσέξουμε. Έχουμε επιλέξει μια τακτική που θα μας επιτρέψει να φτάσουμε με ασφάλεια και προσεκτικό ρυθμό στο σέρβις στη Λαμία».

#52 Εμμανουήλ ΣΤΕΦΑΝΗΣ / Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΗΣ 

Εγκατέλειψαν από σπασμένη ανάρτηση μετά τη 2η ε.δ. 

#53 Βασίλειος ΒΕΛΑΝΗΣ / Ιωάννης ΒΕΛΑΝΗΣ 

«Η σημερινή ημέρα ήταν δύσκολη γενικότερα. Έχουμε επιλέξει να κινηθούμε προσεκτικά, για να φτάσουμε στο Tyre Zone, μετά στους Βωξίτες, και να γυρίσουμε Λαμία χωρίς ζημιές. Έχουμε κάποιες μικρές, που είναι διαχειρίσιμες στην οδήγηση. Πάντα με φύλαξη. Το Χαρβάτι και το δεύτερο Λουτράκι ήταν πολύ σκληρές. Εμείς μαζί με τον συνοδηγό μου και τα γραπτά μας ακολουθήσαμε τη στρατηγική μας».

#54 Ευθύμιος ΧΑΛΚΙΑΣ / Ανδρέας ΒΙΓΚΟΣ 

Εγκατέλειψαν από κρεμαγιέρα στην 4η ε.δ. 

#56 Γεώργιος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ / Κωνσταντίνος ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ 

Εγκατέλειψαν από συμπλέκτη στην 4η ε.δ.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software