fbpx

Service Flash D WRC 3

Ημερομηνία: 11.09.2021
Ημέρα: 3
Flash N°: 17C
Σέρβις: D (Λαμία)


 30 YOHAN ROSSEL/ALEXANDRE CORIA

«Σήμερα ήταν καλύτερα. Οδήγησα γρήγορα και προσεκτικά σε κάποια σημεία. Ήταν καλή μέρα για μας».

31 KAJETAN KAJETANOWICZ/MACIEJ SZCZEPANIAK

«Η μέρα ήταν καλή. Είχαμε ένα κλατάρισμα και χάσαμε λίγο χρόνο. Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη. Θα πιέσουμε τον Yohan [Rossel] και νιώθουμε έτοιμοι για μάχη».

32 FABRIZIO ZALDIVAR/CARLOS DEL BARRIO

Εγκατέλειψε στην ΕΔ8, λόγω εξόδου από το δρόμο.

34 CHRIS INGRAM/ROSS WHITTOCK

«Σήμερα δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα. Είμαι τελείως διαφορετικός οδηγός. Πρέπει να καταλάβω το λόγο. Χθες ήμασταν καλύτεροι και ταχύτεροι. Τώρα δεν έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Αύριο θα βρούμε και πάλι την ταχύτητά μας».

35 EMIL LINDHOLM/REETA HÄMÄLÄINEN

«Γενικά ήταν μια καλή μέρα, γιατί είμαστε εδώ για να διδαχθούμε. Αυτός ήταν ο στόχος μέχρι την τελευταία απλή διαδρομή, όπου ήρθα αντιμέτωπος με ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Προσπάθησα να το αποφύγω, ένας τροχός βρέθηκε στο χαντάκι, είχα κλατάρισμα και στράβωσε το μπράτσο του συστήματος διεύθυνσης».

39 MIGUEL DÍAZ ABOITIZ/DIEGO SANJUAN

Εγκατέλειψε στην ΕΔ8 από κρεμαγιέρα.

40 ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ

«Kαι σήμερα είχαμε προβλήματα. Το βασικό είναι ότι τερματίσαμε χωρίς να κάνουμε Super Rally. Μία ειδική καταφέραμε να κάνουμε χωρίς προβλήματα. Εντάξει, οδηγήσαμε παραπάνω χιλιόμετρα παρά τα κλαταρίσματα και τα μηχανικά προβλήματα. Ελπίζω αύριο να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα, να οδηγήσουμε και να το ευχαριστηθούμε».

43 PAULO NOBRE/GABRIEL MORALES

«Χαμογελώ επειδή βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου». Είναι καλό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Το πρωί ήταν εντάξει, αλλά το απόγευμα τουμπάραμε. Οι θεατές μας βοήθησαν να βρεθούμε και πάλι στη διαδρομή. Στη συνέχεια είχαμε, όμως, κλατάρισμα και έπρεπε να αλλάξουμε λάστιχο. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και αύριο είναι μια διαφορετική μέρα».

45 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ/ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

«Σήμερα ήταν δύσκολα για μας, γιατί αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο. Ξεκινήσαμε με καλό ρυθμό, αλλά μετά την πρώτη ειδική είχαμε προβλήματα με το γκάζι. Κάναμε reset και το αυτοκίνητο επανήλθε. Στους Βωξίτες αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την υδραυλική υποβοήθηση. Ευτυχώς η ειδική διακόπηκε και το επισκευάσαμε στο σέρβις. Αλλά δεν είχαμε χρόνο για ευθυγράμμιση, κάναμε τετ-α-κε στην Παύλιανη και αποφασίσαμε να μην πιέσουμε άλλο. Οι θεατές ήταν απίστευτοι. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω βιώσει!»

46 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Στα τελευταία 4 χλμ. της τελευταίας ειδικής είχαμε σπασμένο εμπρός αριστερό ημιαξόνιο και κάναμε τετ-α-κε. Παρά το πρόβλημα, κάναμε καλό χρόνο! Εστιάζουμε στο στόχο μας. Αύριο έχουμε τρεις μεγάλες ειδικές, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

47 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ/ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εγκατέλειψε στην ΕΔ8, λόγω τεχνικού προβλήματος.

48 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΑΝΗΣ/ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΝΗΣ

«Αρχικά γλιστράγαμε πολύ, με αποτέλεσμα να χτυπήσουμε λίγο το αυτοκίνητο. Όχι κάτι σοβαρό, καταφέραμε να το επισκευάσουμε. Τώρα οδηγούμε προσεκτικά με στόχο να τερματίσουμε. Έχω εντυπωσιαστεί με τον κόσμο στις ειδικές, αλλά είναι κρίμα που διακόπηκε το Ελευθεροχώρι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο, δε θέλουμε να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο».

49 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΓΟΣ/ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

«Ήταν πολύ καλή μέρα. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως όλοι. Στη Γραβιά είχαμε κλατάρισμα. Δεν πιέζουμε πολύ, μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα. Αλλά μετά το Λουτράκι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εστιάζουμε στον τερματισμό. Κάτι που ευχόμαστε σε όλους τους οδηγούς, μπροστά στο απίστευτο πλήθος των θεατών».

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ
Για τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software