fbpx

Service Flash D WRC 2

Ημερομηνία: 11.09.2021
Ημέρα: 3
Flash N°: 17B
Σέρβις: D (Λαμία)


 20 ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON

«Ήταν μια καλή μέρα. Παλεύουμε για τη νίκη. Ο Marco οδηγεί πολύ καλά. Πηγαίνουμε γρήγορα, αλλά παράλληλα έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να φτάσουμε στον τερματισμό. Σίγουρα θα ήταν τέλεια να τερματίσουμε πρώτοι, αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε ρίσκο διακινδυνεύοντας κάποιο κλατάρισμα ή κάτι ακόμα χειρότερο. Πρέπει να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».

21 MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 12, λόγω τεχνικού προβλήματος.

22 MARCO BULACIA/MARCELO DER OHANNESIAN

«Η μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι δεν τα πήγα καλά στις πρώτες ειδικές, στη συνέχεια όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένος με το ρυθμό μας. Αύριο, όμως, είναι μια μεγάλη μέρα. Και πρέπει να βελτιωθούμε στα γλιστερά κομμάτια. Θα παλέψουμε για τη νίκη!»

23 NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV

«Αρκετά δύσκολη και μεγάλη μέρα. Οι ειδικές ήταν πολύ απαιτητικές. Δεν είναι εύκολο να είσαι γρήγορος στα αργά κομμάτια. Αλλά προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε το ρυθμό μας. Πετύχαμε κάποιες μικρές βελτιώσεις, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε».

25 MARTIN PROKOP/MICHAL ERNST

«Από τις αναγνωρίσεις περίμενα ότι θα ήταν πιο δύσκολα σήμερα. Χθες ήταν χειρότερα με όλες αυτές τις πέτρες. Σήμερα ήταν πραγματικά ωραία. Είχαμε μια καλή μάχη με τον Johnston και το απολαύσαμε. Απέχω, όμως, μερικά χρόνια από τους αγώνες και δεν έχω αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να βελτιωθώ».

26 SEAN JOHNSTON/ALEX KIHURANI

«Ήταν μια σκληρή μέρα, αντιμετώπισα προβλήματα με το στομάχι μου. Οπότε δεν το χάρηκα καθόλου. Αλλά κερδίσαμε εμπειρίες. Οι ειδικές είναι αρκετά σκληρές, αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τα φρένα και έπρεπε να κόψουμε λίγο ρυθμό. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Υπάρχουν παντού τόσοι θεατές! Πρόκειται για μια ατμόσφαιρα αντάξια του WRC».

27 GEORG LINNAMÄE/JAMES MORGAN

«Ήταν μεγάλη μέρα. Ήταν καλή, πέρα από το ότι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το στήσιμο το πρωί. Το απόγευμα ήταν καλύτερα. Είχαμε πολλή υποστροφή. Ελπίζαμε να βρεθούμε πιο κοντά στον Gryazin σήμερα, αλλά ήταν πολύ γρήγορος. Εμείς δεν είχαμε αρκετή αυτοπεποίθηση».

28 OLIVER SOLBERG/AARON JOHNSTON

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 9, εξαιτίας εξόδου από το δρόμο.

29 LEONID URLICHICH/TOM WOODBURN

«Προσπάθησα να πιέσω σε κάποια σημεία, αλλά χρειαζόμαστε τα χιλιόμετρα και την εμπειρία. Διαφοροποιήσαμε το στήσιμο και τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο loop»


Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC



e-genius.gr ...intelligent web software