SERVICE C / Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 / Σκέλος 2 / Μεσημέρι

HALKIAS Efthimios - MAHAERAS Leonidas
«Κινηθήκαμε έξυπνα, το αυτοκίνητο είναι ευχάριστο το μαθαίνουμε και πλέον μας κάνει τα χατίρια»

EL NAK JR – VINGOS Andreas
«Τέλος μισής μέρας έχουμε άλλη μισή και είναι πιο δύσκολη,κινούμαστε με στρατηγική και μυαλό.»

KEXAGIAS Georgios - BASIOUKAS Ioannis
«Πήγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε για τα δικά μας δεδομένα, θελουμε να κινηθούμε και το απόγευμα στον ίδιο ρυθμό χωρίς απρόοπτα.»

BADOUNAS Ioannis - SOUKOULIS Konstantinos
«Προσπαθήσαμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούμε με περισσότερη ασφάλεια το απόγευμα στην επανάληψη των ειδικών θα κινηθούμε ταχύτερα.»

 

ROUSTEMIS Panagiotis - KAPELLAS George
«Κινηθήκαμε με σκοπό να φτάσουμε στο τέλος της ημέρας δεν ρίσκαραμε πουθενά, σε κάποια σημεία που νιώσαμε πιο άνετα πήγαμε λίγο πιο γρήγορα αλλά μέχρι εκεί. Στόχος μας είναι ο τερματισμός.»

VASSILAKIS George - KARANIKOLAS Epaminondas
«Είχαμε γενικά μια δύσκολη ημέρα, πάθαμε λάστιχο στην ειδική του Δροσοχωρίου και περιμέναμε στην άκρη για να μην χαλάσουμε τον αγώνα κάποιου πληρώματος. Σε γενικές γραμμές συνεχίζουμε στόχος μας είναι να μάθουμε το αυτοκίνητο.»

SPANOS KRITIKOS Dionysios - GOTOVOS Sotiris
Γενικά η μέρα μας είναι καλή είχαμε κάποια θεματάκια στην δεύτερη ειδική του Δροσοχωρίου, γενικά όλα καλά συνεχίζουμε.»

SIMETRA - PALLAS Apostolos
«Δύσκολη ημέρα για εμάς είχαμε λάστιχο στην Νεα Άμφισσα, στο Δροσοχωρι χτυπήσαμε μια πέτρα που ήταν μέσα στο δρόμο και στη συνέχεια δεν μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο καθώς δεν είχα εμπιστοσύνη.»

THEOCHAROPOULOS Stefanos - KOTSALIS Georgios
«Καλή ημέρα σε γενικές γραμμές για εμάς. Το Δροσοχώρι μας άρεσε με αυτή την φορά. Γενικά ο αγώνας είναι σκληρός αλλά μας αρέσει.»

ALYGIZAKIS Eleftherios - BARDAKIS Spyros
«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ μετά τα χτεσινά προβλήματα, προσπαθούμε να μαζέψουμε κάποια από τα αυτοκίνητα που είναι μπροστά μας και να βρούμε έναν πιο ανταγωνιστικό ρυθμό που μέχρι τώρα μας λείπει.»

LEFKADITIS Savas - KONTOS Konstantinos
«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά για εμάς, κινούμαστε με ασφάλεια γι αυτό και οι χρόνοι δεν είναι πολύ ανταγωνιστικοί αλλά στόχος μας είναι ο τερματισμός και μόνο.»

BOZIONELOS Ioannis – PANARITIS Evangelos
«Πολύ καλή μέρα συνολικά για εμάς ένα κλατάρισμα στο Δροσοχωρι συνεχίζουμε για τις απογευματινές Ειδικές.»

GIOTIS Ioannis – VOTSIS Georgios
«Οι ειδικές είναι ωραίες. Ταλαιπωρηθήκαμε με την δύναμη από το μοτέρ του αυτοκίνητου, είχαμε ένα κλατάρισμα στο Παλαιοχώρι αλλά όλα καλά.»

AVGERIS Georgios - ANDRITSAKIS Konstantinos
«Η Νέα Άμφισσα ήταν πολύ ωραία για εμάς με ωραία χώματα, οι υπόλοιπες δύο ήταν πολύ σκληρές. Μέλημα μας είναι να τερματίσουμε και να φέρουμε το αυτοκίνητο πίσω χωρίς κάποια μηχανική βλάβη.»

ANTONIOU Konstantinos - TSALMANTZAS Vassilis
«Σήμερα για εμάς ο αγώνας ήταν πολύ καλός. Φυλάξαμε το αυτοκίνητο για το απόγευμα μιας και οι Ειδικές σε κάποια σημεία ήταν πάρα πολύ σκληρές.»

KOUGIAS Vassilis – FARAKLIOTIS Dimitrios
«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Κάναμε ένα μικρό λάθος στην Eιδική του Παλαιοχωρίου, χάσαμε την εξάτμιση μας, αλλά ο αγώνας συνεχίζετε για εμάς κανονικά.»

DAVARIS Nikolaos - PSARAKI Vassiliki
«Όλα κύλησαν πολύ καλά για εμάς το έχουμε ευχαριστηθεί μέχρι στιγμής ο αγώνας είναι ότι πρέπει για εμάς, το μόνο θέμα μας είναι η ζέστη.»

PAPAGEORGIOU Andreas – PAPAGEORGIOU Georgios
«Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, παρόλο που το αυτοκίνητο μας δεν είναι ό,τι καλύτερο για τέτοιες συνθήκες, μιας και είναι στην κατηγορία των Ιστορικών, αλλά όλα κυλούν ομαλά για εμάς.

TSELIKOS Dimitrios – KOULIS Thodoris
«Λύσαμε το θέμα που μας ταλαιπωρούσε με τα ελαστικά στόχος μας είναι να τερματίσουμε και τις απογευματινές Ειδικές χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα.»

KAFANTARIS Elias – KENNOS Sotiris
«Έχουμε γενικά προβλήματα με το αυτοκίνητο. Ευχαριστηθήκαμε την Νέα Άμφισσα στις υπόλοιπες δύο ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά.»

ARMA –ARMAKI
«Έχουμε ευχαριστηθεί τις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα μέχρι τώρα, μιας και διορθώσαμε αυτά που μας ενοχλούσαν με το αυτοκίνητο χτες. Με την έξοδο του συναθλητή μας -για τον όποιον και λυπούμαστε- είμαστε πρώτοι στην κατηγορία, όποτε μας δίνει την δυνατότητα να κινηθούμε πιο άνετα και με σύνεση».

NOMIKOS Mihalis-KOURIS Georgios
«Εκπληκτική διαδρομή η Νέα Άμφισσα, το Δροσοχώρι πολύ ωραίο με αρκετό κόσμο, το Παλαιοχώρι μας κούρασε αλλά το διασκεδάσαμε σε γενικές γραμμές».

KALTSOUNIS Haris – PAPAGEORGIOU Athanasios
«Έχουμε διάφορες ζημιές αλλά τίποτα το σοβαρό, συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα μας.»

TZANAVARIS Antonios - PAPADAKIS Emmanouil
Οι Ειδικές ήταν πολύ καλές, εμείς έχουμε πάει πολύ καλά, ο αγώνας οργανωτικά είναι σε πολύ καλό βαθμό. Ο δικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε.»

MANDANIS Georgios - STERGIOU Ploutarhos
«Πολύ ωραίος ο αγώνας, αν και σκληρός. Εμείς κινηθήκαμε φυλαγμένα, πάθαμε μια βλάβη με τα υγρά του τιμονιού αλλά καταφέραμε και είμαστε εδώ.»EKO Acropolis Rally 2018 Launch Press Conference

Introducing a new era for the "Rally of Gods"

Read More

Relive the 2017 Acropolis Rally

Flashback to the 2017 Acropolis Rally

Read More

FIA ERC

Visit the official ERC site

Read More

History

Acropolis Rally History!

Read More
footer gif banner